Bildirim
hadi beraber oynayalım.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Derecelide Teemo almanında ondan farkı yok.Hem eğer adam BİLEREK feedlemişse ban yiyebiliyor.Kasten olmadan feedlemişse banlanmıyor.Zaten bilerek feedleyen adam bunu chate çoğu zaman yazıyor.Ban sistemi de ordan tespit ediyor. -
bir karşı takıma bak bir kendi takımına.. açık ara oyunculuk farkı yok ise kaybetmeniz normal.. sizde bir morde ve poppy hasar ve tanklığı var ama;
karşıda gerçek hasar, ani hasar, sürekli hasar,kitle kontrol var.. karşının comp'u daha sağlam..
derecelide soloya quin ve teemo, ormana scaho (herkes oynamaz), mide fizz alanlara uyuz oluyorum.. iş yapmıyor bir yerden sonra bu herolar.. -
Aaa o popi ben miyim yoksa...ilk defa popi oynuyayım dedim dereceli de geçen feedlemiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alt tarafı silver eloda poppy oynayacak. hero seçimiyle adamın 7 kere ölmesinin ne alakası var onu anlamadım. ben kaybettiğimiz için açmadım konuyu. 2 tane top lane oyuncusu arasındaki farkı göstermeye çalışıyorum. ya bizim bizim takımdaki 3kişi 7 kere ölüp koskoca oyun boyunca 4k hasar veren poppy gibileri taşımaya çalışacak ya da poppy gibiler bilerek ölmemeyi öğrenene kadar banladıkça yeni hesap alıp/açıp bot seviyesinde oynamayı öğrenecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok artık! İLk defa dereceli atan poppy 0-7 gidiyor?!? Bir de gümüş eloda??? Demir değil bronz değil, koskoca yüksek elo, gümüş!!!!
Elim ayağım titremeye başladı, hemen banlanması lazım. İnanamıyorum bu nasıl bir vurdumduymazlıktır ya? Melani Tiyeri ablanın/abinin maçında kötü skorla oynamak, ban yemesini geçtim bu insanın varlığını yok edilmesi lazım. Sen kimsin de 0-7 oynuyorsun, hadsiz!!111!11bir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 9 Ağustos 2019; 3:35:34 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X