Şimdi Ara

Gelin Biraz Hayal Dünyasına Dalalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşünün beyler fener uefa kupasını almış.

• Ardından 4-5 tane süper lüx tesis off beee ne güzel olurdu
  • Uefa Kupasını Kaptan olarak Selçuk Şahin kaldırıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: McSlaty

Uefa Kupasını Kaptan olarak Selçuk Şahin kaldırıyormuş

• Üstteki mesaja evlillol gifi koymayı unutmuşum
  • sonra donda bir ıslaklık
  • Otobüste bu konuyu açtığımı hatırladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zor birazda,yarı final bile ciddi prestij sağlayacak
  • İnşallah Efsane olur
  • quote:

• quote:

• Sonra transferleeeerr,Süper kupa maçı,Kupa müzede,Yeni tesisleeerr,Allaaaaaaah
  • gençler ne diyim ben o duyguyu yaşadım,ne şampiyonluğa benziyor ne başka bir şeyeanlatmakla olmaz yaşamanız lazım
  • Sonra şike var deyip Sadri Şener'i içeri almışlar. Bir dakika Sadri'yi niye aldılar lan?
  • Yalnız tesislere niye bu kadar taktınız anlamadım ki. UEFA Kupası'nı kazanmanın maddi getirisi çok az yani o parayla elle tutulur bir şey yapılmaz ki.
  • hala hayal diyolar ya

YARI FİNALDE BENFİCA VEYA TOTHENHAM DAN BİRİ GELSE FENER BU TAKIMLARI ELEYEMEYECEK Mİ İMKANSIZMI?
    BENFİCA DEDİĞİN PORTEKİZ TAKIMI FENERLE AYNI BÜTÇEYE VE AYNI KALİTEDE KADROYA SAHİPLER HA ONLAR AVRUPADA DAHA BAŞARILI AMA ARTIK SIRA BİRAZDA BİZDE DEĞİLMİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Yalnız tesislere niye bu kadar taktınız anlamadım ki. UEFA Kupası'nı kazanmanın maddi getirisi çok az yani o parayla elle tutulur bir şey yapılmaz ki.

Biz tesislerimizi genelde kendi paramızla yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Yalnız tesislere niye bu kadar taktınız anlamadım ki. UEFA Kupası'nı kazanmanın maddi getirisi çok az yani o parayla elle tutulur bir şey yapılmaz ki.

Biz tesislerimizi genelde kendi paramızla yaparız

Haklısın Topuk Yaylası için 150 dönüm, Ankara İncek Gölbaşı için 32 dönüm, Florya'da 4.5 dönüm araziyi Fenerbahçe parasını vererek aldı.
  • quote:

Alla alla ne kadarki bu getiri ? getirisi az getirisi az ne kadar bu getiri birader ? görende hersene avrupa kupasını kazanıyor ama artık para az geldiği için avrupa kupasına gitmekten vaz geçti sanar işkembeden salıyosunuz ortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Alla alla ne kadarki bu getiri ? getirisi az getirisi az ne kadar bu getiri birader ? görende hersene avrupa kupasını kazanıyor ama artık para az geldiği için avrupa kupasına gitmekten vaz geçti sanar işkembeden salıyosunuz ortaya

Gruplara katılım 1.000.000 eur
    Grup galibiyet 4 x 120.000 eur = 480.000 eur
    Grup beraberlik 1 x 60.000 eur = 60.000 eur
    1. eleme turu 180.000 eur
    2. eleme turu 270.000 eur
    Çeyrek final 360.000 eur
    Yarı final 630.000 eur
    Final 2.000.000 eur
    Şampiyonluk 3.000.000 eur

Toplamda 8 milyon eur'a yakın bir para yapıyor. Çok süper lüks tesis yatırımları için? Komik olmayın. Bu getiri bir Meireles bonservisi bile yapmıyor. Gelen para yine oyunculara harcanacak, ne alt yapıya ne tesislere harcanacak. Türkiye için durum bu, Galatasaray da Fenerbahçe de bu kadar gelen parayı tutup da yapılanmaya harcamaz. Ülkemizde bu yok çünkü.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.