Şimdi Ara

Hadi DH içeri!! (SSLi) 7ay yokum buralarda !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
4.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: woLkanistanbuL

BEn geldim konuuuuuuu hortla hadiiii :D

15 ay doldu arkadaşlar nihayet aranızdayım =)

Sağ geldin hoşgeldin

Anıları alalım
  • Hoşgeldiniz darısı bizim başımıza.
  • Hoş bulduk

Şimdillik SS atıyım yeterli olur 7 ay boyunca hiç inmedik karakoldan, henüz sanala yada sivile alışabilmiş değilim

Dağdan indim DH' ye

Hadi DH içeri!! (SSLi)  7ay yokum buralarda !!

• Askerlik bitti mi kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

Askerlik bitti mi kardeşim?

çok şükür bitti =)
  • Gecmis olsun. Teskere gunu gibisi yoktur. Cok mutlu bi gun. Ben teskeremi alip kapidan cikinca valizle kosarak kacmistim olay yerinden. Geri cagirmasinlar diye.
  • benim kardesım dedıgım arkadasımda hakkari cukurcada.az cok o pskolojiyi anlayabiliyorum dostum.hayırlı teskereler..

Edit:adam askerden gelmıs biz hayırlı teskereler diyoruz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp'er -- 20 Aralık 2011; 12:40:36 >
  • hoşgeldin anılarını bekliyoruz :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

Allah kolaylık versin dostum. Hayırlısıyla sağ salim teskere alır gelirsin inşallah. Dönüşte termal anıları istiyorum bizzat

Al sana ufak bi termal anısı :)

Karakola ilk gittiğimiz sıralar daha 1 hafta olmamıştı, kimseyi tanımıyoruz henüz, derken gece badimle nöbet tutuyoruz termal mewzisinde. Gece saat 1 gibi hava o kdar soğuk ki nerdeyse titricez. Yan yana büzüşüp oturduk badimle beraber. Birisi elinde el feneri ile mevziye girdi ışığın arkasında kim olduğu görünmüyo tabi...

- Kalkın lan ne oturuyosunuz! diye bağırdı bizde kalktık hemen. Komutan sandık arkadaşı.

Bizi dışarı çıkardı şınav vaziyeti aldırdı ve 30 ar tane şınaw çektirdikten sonra beyler ben üst devrenizim bu size hoş geldin şakası dedi içimize attık bişey diyemedik

Yine aynı gece sabaha karşı saat 4 civarı oldu ama varya resmen donuyoruz titriyoruz köpek gibi. Yan yana oturduk badimle sabah olsada ısınsak sobada falan filan konuşurken badimle çat elinde fener olan ışıklı biri daha girdi mevziye.

- Üşüyo musunuz gençler ? diye seslendi bize. Badim kafayı kaldırdığı gibi Lafı yapıştırdı adama

- Donuyoz azına s.çtığım görmüyon mu !! eleman şok oldu tabi :D

- Olum nasıl konuşuyosun komutanınla?? badim hala asker sanıyo arkadaşı

-S.ktrme lan komutanını 1 şaka 1kere yapılır!!! diye bağırırken benim badim....

Adam el fenerini kendine çewirdi Eywahhhh Astsubaymış Varya az daha tükürüyodu belamıza Gülmekten karnım ağrıdı tabi komutan gittikten sonra

• quote:

arkanda tank var zheheheheh buda sana hoşgeldin esprisi

hoşgeldin inşallah bizde hayırlısıyla gidip geliriz

• Vay be... Bize de Allah Tezkeremizi göstermeyi nasip etsin
  • Hoşgeldin kardeşim.
  • Hoş geldin aramıza.
  • Hosgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBI-007 -- 20 Aralık 2011; 22:11:12 >
  • Hoş bulduk arkadaşlar =)

Henüz anılar çok taze we bıkkınlık war biraz askerlikten o yüzden ilerleyen zamanlarda çok bomba olaylar anlatcam dh ye özel ;)
  • Hey gidi günler bende 89/3 tertip yapmıştım Yunus Emre ÇAYIR belki duyanınız vardır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.