Şimdi Ara

HADİ GELİN MSN LERDE BULUŞAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepinizden özür dilerim herkez affettsin bu burda bitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight onlineci -- 17 Aralık 2005, 21:52:30 >

• bune be düzgünce koyda bizde görelim
  • bunun knightla alakası ne sanırım bu cocugun ailesi bu sadece basit bi paint numarası
    o resmi kaldır ordan yoksa msn dahil herseyini alırım
    o freddy99 daha 10 yasında bi cocuk
    pek tanımıorum ama bunu yapmaya hakkın yok admin su adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresqq

bune be düzgünce koyda bizde görelim
    bunlar kim yahuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayG4

bunlar kim yahuu

Alıntıları Göster
    ikinci resim gitmiş ilginç, burada kişisel sorunları mı halletmeye çaışıyorsun, pm diye bişey duydun mu acaba ?
  • quote:

bunlar kim yahuu

Alıntıları Göster

bak freeedy99 un abisi yani efenin abisi eğer bana nasıl başka bilgiseyarın bilgilerinin nasıl alındığını göster yoksa sizle ilgili herşeyi koyarım istersen tam ekran yapıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight onlineci -- 17 Aralık 2005, 21:40:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meteryus

ikinci resim gitmiş ilginç, burada kişisel sorunları mı halletmeye çaışıyorsun, pm diye bişey duydun mu acaba ?

Alıntıları Göster
    iyice sardı burayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteryus

Alıntıları Göster
    ya sanırım bu mesajı yazan eleman bu fredy denen cocuktan bi sey istemiş bu da gondrmemis
    bu elemanda basit bi paint numarası ile freddy nin msn sinde ki aile resmini calıp buraya vermis
  • quote:

Orijinalden alıntı: crushed_man

ya sanırım bu mesajı yazan eleman bu fredy denen cocuktan bi sey istemiş bu da gondrmemis
    bu elemanda basit bi paint numarası ile freddy nin msn sinde ki aile resmini calıp buraya vermis

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crushed_man

zaten adam istediği şey turva veya solucan gibi bişey onu yapan adam zaten bu mesajı yollayanı yer
    yada bunu dandik bi numarayla kandırdı buda merak etti

• quote:

Orijinalden alıntı: amboleos

quote:

zaten adam istediği şey turva veya solucan gibi bişey onu yapan adam zaten bu mesajı yollayanı yer

Alıntıları Göster
    olm lem sen ugrasılcak adammı istiosun ver msn ni ve benle ugras saniyede 1000 trojanı beynine sokiim

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    tam bu burda bitsin herkezden özür dilerim freeedy ile iyi arkadaşız yapmamalıydım bunu açanlarda bunu silsinler lütfen hadi yalvarırım topicin adını değiştireceğim şimdi bekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: knight onlineci

tam bu burda bitsin herkezden özür dilerim freeedy ile iyi arkadaşız yapmamalıydım bunu açanlarda bunu silsinler lütfen hadi yalvarırım topicin adını değiştireceğim şimdi bekleyin

Alıntıları Göster
    saol canım bende de var 2000 tane korkma arkadaştan aldığım sididen çıktı gel bakalım hadi
    ver msn yi kim daha çok trojen bulaştıracak bazı salaklara bişiler yolluyodum açıyolardı hehehehehehehehimageshack.us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight onlineci -- 17 Aralık 2005, 21:46:54 >

• quote:

saol canım bende de var 2000 tane korkma arkadaştan aldığım sididen çıktı gel bakalım hadi
    ver msn yi kim daha çok trojen bulaştıracak bazı salaklara bişiler yolluyodum açıyolardı hehehehehehehehimageshack.us

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 17 Aralık 2005, 21:52:41 >

• quote:

Alıntıları Göster
    yaz lam msn mi turkisharmedforce@hotmail.com
    el mi yaman beymi yaman hade bekliom
    allam ya coluk cocukla ugrasıoz

• quote:

Alıntıları Göster
    BEYLER TOPİCİN ADINI DEĞİŞTİRDİM HADİ SİZDENDE freeedy99 dan da özür dilerim herkezden özür dilerim

• quote:

BEYLER TOPİCİN ADINI DEĞİŞTİRDİM HADİ SİZDENDE freeedy99 dan da özür dilerim herkezden özür dilerim

Alıntıları Göster
    benimkide bu gel şimdi açık
    sedat_das_1993@hotmail.com

• quote:

Alıntıları Göster
    10 12 yasındaki forum veletleri size sesleniyom ;
    forumda sacma sapan topicler acıp " kınayt güsel bi oyun" "bana kınayt sidisini bulun" vb.. bunlara bişi demedik ayrıyetten cocuk kavgalarınızı ayrı bi topicde mi yapcaksınız Pm diye biş icat etmişler ( %70 ne oldugunu bilmiyonuz ama neyse)

• quote:

Alıntıları Göster
    buu kim yaww sen kaç yaşında hocaa ... iddaaya girerim bu kesin 8 yaşını geçmez... belli aklına bakılırsa

• quote:

buu kim yaww sen kaç yaşında hocaa ... iddaaya girerim bu kesin 8 yaşını geçmez... belli aklına bakılırsa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PlayG4

Yaw bizim güzelim_türkiye yokmu ahanda o işte.Forumun ya$ ortalaması baya bi dü$tü

# Bu bebeğin İP sini banlamanın zamanı gelmedimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 17 Aralık 2005, 22:13:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan.

quote:

Orjinalden alıntı: PlayG4

Yaw bizim güzelim_türkiye yokmu ahanda o işte.Forumun ya$ ortalaması baya bi dü$tü

# Bu bebeğin İP sini banlamanın zamanı gelmedimi ?

Alıntıları Göster
    bak banlarsan sanada ahada bir ban

ya alo zaten bir tanesini teğmen yaptım 139 mesajla gitiniz banladınız bari bunu banlamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight onlineci -- 17 Aralık 2005, 22:09:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.