Şimdi Ara

Yugioh ile ilgilenenler msn de buluşalım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaki tüm yugioh severlerin msnde buluşması için bu başlığı açtım:

bnimki gnsoral@hotmail.com

• buluşalımda ben daha indirip seyredemedim Senin elinde arşiv varmı?
  • neyi indirip seyredemedin arkadaşım???
  • bende o çizgi filmi çok seviyom.ama son bölümünü bi türlü seyredemedim.son bölümü anlatacak olan biri varsa
    phoenixga5@hotmail.com
  • bi de ne arşivi, msnini werir msn daha rahat konuşruz...
  • angemon ve anime sizin yugioh kartlarınız varmı varsa birazdan açacağım başlığa zamanınız olunca yazarsanız sevinirim :)
  • ben kartla tasoyla oynayacak yaşı çoktan geçtim.17 yaşındayım küçükkende taso falan saçma gelirdi.yugioh un çizgi filmini çok seviyorum.pokemon digimon tarzı şeyler hoşuma gidiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalangemon -- 16 Ağustos 2006; 11:14:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 13 ündeyim ama hala oynuyorum 2 senedir fena kaptırdım nerdeyse de bu sene ara wercem OKS warya peki ilgileniyo msn Yugioh ile???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slifer -- 15 Ağustos 2006; 22:16:50 >
  • işte yu-gi-oh un bölümlerini seyredemedim. tv de verilen bölümleri dışında seyretmek kısmet olmadı. Senin elinde tüm yu-gi-oh bölümleri var mı? Dizinin hepsini seyredebildin mi?
  • o nedir ki?
  • Eğer digitürkün warsa sorun yok 66 da JOJO da werio bölümleri TV8 de de verio ama bende bölümler yok, bulmuştum ama hiç biri Türkçe değil. O yüzden indirmedim Anime dostum...
  • Yugioh bi kart oyunudur CARNIVALE internette hakkında herşeyi bulabilirsin
  • Türkçe olanını zaten bulamazsında tv8 (jojo yu bilemem ) tüm bölümleri oynatmıyor. koskoca 224 bölümlük dizinin 20 bölümünü satın alıyor ve tvde o bölümleri verip verip duruyor. Bu yüzden tümünü seyretmek lazım
  • tümü türkçe değildir.Ben hala anlamadım.Sen sanal kart oyunumu yoksa gerçektenmi kart oyunu oynuyorsun çizgi filmdeki gibi?
  • her ikisinide oynuyorum bn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.