Şimdi Ara

hadi hayırlı olsun forum rahatlamıştır artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yer yer yasaklamayla yer yerde uyarıyla ama en nihayetinde baskıyla sx1 topiclerinin açılasına engel olduk. şimdi ben bundan sonra bir 6630 kullanıcısı olarak sayacağım kaç sx1 topic'i kaç bilmemne topic'i açılacak hele o sx1'den bıktık defolun gidin diyenlerin çoğunu takip ediyorum. 6630, k700, 3230, 7610 gibi topicler varken boşuna topic açıcaklar mı? eğer açarlarsa adminler falan ne yapacaklar? hayır bazı arkadaşlar bin kere söylediler. forumda telefonları modellere ya da markalara göre ayıralım diye. öyle yapılsaydı ne sx1'ciler bu kadar rahatsız olacaktı ne de diğer model kullanıcıları. herkes istediği marka ve modele tıklayıp istediği topic'i okuyabilecekti. ama şimdi gerçekten ihtiyaç için sx1 topici açmak isteyen bir arkadaş ya korkudan açamıyacak ya da bir sürü fırça yeyip açtığınada açacağına da pişman olacak. tek kelimeyle yazık yani.

• evet her telefon markası için ayrı bölüm açılsa iyi olur.
  • bence symbian için bi yer açılması yeter

6600 7610 6670 6630 6260 3230 hep aynı şey ben 6600 sayfasını 6630 dah dhaa çok takip ediyordum ne gerek varki
  • dosya bolumu acılsa cok ıyı olur symbian progranlar fılen
  • bence böyle güzel,her aradığımızı rahatça buluyoruz,öbür türlü ayrı ayrı uğraşmaya değmez
  • evet sadece symbian ayrı yere konsun yeter markalar gene birarada olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

evet sadece symbian ayrı yere konsun yeter markalar gene birarada olsun

kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.