kod adı kılıçbalığı........ ne bilem ya... hiç çıkış yapmıyorum ki unuttum gitti............
Tanrı aşkına ya bir gün olur da şifreyle giriş yapman gerekirse? Bunun nelere mal olabileceğini düşündün mü hiç?
quote:
Orjinalden alıntı: 1881
quote:
Orjinalden alıntı: irish
kod adı kılıçbalığı........ ne bilem ya... hiç çıkış yapmıyorum ki unuttum gitti............
Tanrı aşkına ya bir gün olur da şifreyle giriş yapman gerekirse? Bunun nelere mal olabileceğini düşündün mü hiç?
Hemen erzak stoklamak lazım...Bunun bedelini ağır ödeyeceğiz gibi. Dün amerikan kongresinden geçen 850 milyar $ bunun içindi zaten...
quote:
quote:
quote:
Hemen erzak stoklamak lazım...Bunun bedelini ağır ödeyeceğiz gibi. Dün amerikan kongresinden geçen 850 milyar $ bunun içindi zaten...
Ben bu kadar zahmete girmektense birazdan şifremi buraya yazacağım ve unuttukça açıp okuyacağım buradan. Çok zekice bana kalırsa
Evet çok mantıklı... Ben de yazacağım.... Ama kullanıcı adını yazma onu aklında tutmaya çalış...Yoksa sakatlık olur...Bu daha zekice gibi geldi bana...
Maaşallah beyin fırtınası oluyor burda yav.
quote:
Evet çok mantıklı... Ben de yazacağım....
/>
Ama kullanıcı adını yazma onu aklında tutmaya çalış...Yoksa sakatlık olur...Bu daha zekice gibi geldi bana...
/>
Evet. Benim kullanıcı adımla giriş yapar ''şifrem bu'' yazarım ama millet başkasının şifresini yazdığımı zanneder.
Biz ne kadar zekiyiz abi
Çok zekiyiz...Fışkırıyor zeka... Bu zekayle dünyayı ele geçirebiliriz...Düşünsene sen ve ben dünyayı yönetiyoruz...
quote:
Çok zekiyiz...
/>
Fışkırıyor zeka...
/>
Bu zekayle dünyayı ele geçirebiliriz...Düşünsene sen ve ben dünyayı yönetiyoruz...
/>
/>
Tüm dünyanın boyoz yemesini sağlayabiliriz ilk etapta ]
/>
İlk şeytani planımız bu olmalı ]
/>
Boyoz ha...Bu benim bile aklıma gelmezdi...
Bu kadar şeytani bir planı yapabilecek kişi şeytanın ta kendisi olmalı.
quote:
Boyoz ha...Bu benim bile aklıma gelmezdi...
/>
Bu kadar şeytani bir planı yapabilecek kişi şeytanın ta kendisi olmalı.
/>
Abi inan gülmekten bir şey bulamıyorum
Ben de öldüm gülmekten...
Ancak kakara kikiri ile emellerimizden vaz mı geçeceğiz? HAYIR! Dünyayı ele geçirecek miyiz? EVET!
Tüm iş yerlerinde sakal uzatma zorunluluğu getirecek miyiz? EVET!
Şimdi taze fırından çıkmış boyoz üzerine dil basıp andımızı içiyoruz
Yaşasın boyoz kardeşiliği...
quote:
/>
Yalnız kardeşlik diyerek oluşumuzun ne kadar şeytani, ne kadar insaniyetten uzak olduğu gerçeğini yadsıyamayız değil mi ?
/>
quote:
quote:
/>
Yalnız kardeşlik diyerek oluşumuzun ne kadar şeytani, ne kadar insaniyetten uzak olduğu gerçeğini yadsıyamayız değil mi ?
/>
O zaman ben de katılmalıyım.
quote:
quote:
/>
/>
Bizim kardeşliğimiz şeytani fikirlerimizden geliyor... İnsaniyet de neymiş...
/>
Bu ihtirasla devam edersek, oluşumumuza yeni bireyler katmamız işten bile değil
quote:
Bu ihtirasla devam edersek, oluşumumuza yeni bireyler katmamız işten bile değil