quote:Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT POMPA Yüzyılın pompalama hareketi! P:Propagandacı O:Ozurlu M:Manyak P:Patavatsız A:Ahlaksızlar YüzYılın Pompalama Hareketi!
quote:Orjinalden alıntı: ElengirikliSüpürge quote:Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT POMPA Yüzyılın pompalama hareketi! P:Propagandacı O:Ozurlu M:Manyak P:Patavatsız A:Ahlaksızlar YüzYılın Pompalama Hareketi! Nedir yani?
quote:Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT quote:Orjinalden alıntı: ElengirikliSüpürge quote:Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT POMPA Yüzyılın pompalama hareketi! P:Propagandacı O:Ozurlu M:Manyak P:Patavatsız A:Ahlaksızlar YüzYılın Pompalama Hareketi! Nedir yani? Sizin Derneğin Açılımı
quote:Orjinalden alıntı: 1881 Ahlaksızlar ve özürlü ibaresi hoş olmamış. Bir şekilde siler misin onları? Değiştirmek İsterdim ama değiştir veya sil tuşu yok.Ben şaka olarak yani ciddiye alınması için yazmamıştım seni kırdıysam özür dilerim
Şakayı bir yere kadar kaldırabilirim. Belki doğrudan o anlamlarını düşünmeden, espri amacıyla yazdın ama ben hoşlanmadım.
quote:Orjinalden alıntı: 1881 Şakayı bir yere kadar kaldırabilirim. Belki doğrudan o anlamlarını düşünmeden, espri amacıyla yazdın ama ben hoşlanmadım. Hmm özür dilerim adminlerle bir samimiyetim veya herhangi bir konuşmuşluğum yok siz rica edebilirmisiniz mesajın silinmesini? veya değiştirilmesini?
quote:Orjinalden alıntı: ElengirikliSüpürge quote:Orjinalden alıntı: 1881 Şakayı bir yere kadar kaldırabilirim. Belki doğrudan o anlamlarını düşünmeden, espri amacıyla yazdın ama ben hoşlanmadım. Hmm özür dilerim adminlerle bir samimiyetim veya herhangi bir konuşmuşluğum yok siz rica edebilirmisiniz mesajın silinmesini? veya değiştirilmesini? Benim de pek fazla yok açıkçası. Daha sonra halledebilirim belki. Kötü niyetli olmadığını anladım, bu da yeter.