Bildirim
Hadi Herkes Oyuncu Sistemi/Ekipmanının Görüntülerini Paylaşsın (139. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
O işe hiç girmek istemiyorum masa bile almak dert oldu yahuquote:
Orijinalden alıntı: Wout.Weghorst
O masayı kesinlikle almayın derim. Büyük bir sorun yaşamazsınız ama malzeme kalitesi çok kötüdür. Yaklaşık 2 yıl kullandım. Sonra attım. Üzeri komple benek benek kabarmıştı ve ortadan bel vermişti. En ufak bir şeyde hemen çiziliyor boyası dökülüyor. Tablasını kağıt gibi bir malzemeden yapmışlar. Size tavsiyem gerçek ağaçtan ihtiyacınız olan ölçüde mutfak yada çalışma tezgahı kestirin. Zevkinize göre ayak alıp monte edin. Çok daha sağlam kaliteli ve daha güzel olur. Ben n11den bodrumwooden mağazasından uygun fiyata gerçek masif masa aldım şuan onu kullanıyorum. Fiyat olarak neredeyse aynı. Ama kalite olarak dağlar kadar fark var.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kasa markası nedir hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Corsair 570x
Backplate i nerde yaptırdınız ? Detay alabilirmiyimquote:
Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland
Corsair 570x
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben tahminen yazdım onu. İke 150 x 75 diyor. 75 olan doğru
Autocad de çizdim. Pleksi lazer kesim yaptıran bir yere kestirip. Rgb led döşedim. Anakart 4 pin e bağladım
arkadaşlar ikea’da birçok masa, tabla ve ayak olmak üzere ayrı parçalardan oluşuyor aslında. fotoğraftaki tablanın adı linnmon. eğer monitör standı takacaksanız içi kağıt dolgu olduğundan ötürü linnmon pek önerilmiyor. ben de 120x60 olanını kullanıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen tablasını ayrı ayaklarını ayrı alıp kendiniz istediğiniz gibi oluşturabilirsiniz. Bu linnmonlar
Malzemesi böyle
Evet benimki de linmonmuş ölçüsü yeterli gelse memnunumda en az 30 mümkünse 40 cm daha genişliğe ihtiyacım var. İkea da masa genişliği arttımı derinliği de artıyor. Herhangi bir marangoza özel ölçü 60*160 yada 60*150 cm bir tabla yaptırıp eski ikea linmonun ayaklarla çekmeceliği kullansam kaça mal olur acaba? -
Sistem specleri nelerdir? Donanımlar yani? Ayrıca masa sağlam mı sallanmıyorsa hemen sipariş geçeceğim.quote:
Malzemesi biraz uyduruk o yüzden :D -
Profilimde var. Sallanmıyor
affedersin ama görmemişin bir kasası olmuş...
son 3-5 sayfada hep fotoğraflar var. biraz düşünce lütfen. -
Şimdi gördüm bu mesajı harbi tablası gerçekten leşmiş, ayakları ayrı satın alıp üstüne mobilyacıdan yeni tabla kestireceğim 150x75 veya 150x80 şeklinde.quote:
Aynen tablasını ayrı ayaklarını ayrı alıp kendiniz istediğiniz gibi oluşturabilirsiniz. Bu linnmonlar
https://youtu.be/9vNRY6natiY
Malzemesi böyle -
Hocam ledli görünen kabloları nereden aldınız kaça geldi
Ben de istiyorum :) -
Çok şık çok sade değil mi ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 6 Mayıs 2019; 18:2:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X