Hadi Herkes Oyuncu Sistemi/Ekipmanının Görüntülerini Paylaşsın (159. sayfa)
-
-
-
Baya iyi gözüküyor. Sade ve şık. Çok sevdim diyebilirim.
-
Teşekkürler hocam. Sadeliği seviyorum açıkçası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
-
Muazzam olmuş 👍🏻 Şu akrilik boruları fazla bükmeden yapılan çalışmalara hayranım rakor kullanmak daha güzel gösteriyor. Ekran kartı furmark sıcaklıklarını bekliyoruz hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler değerli yorumunuz için. Şahsen sessizlik arayışı sebebiyle SL fanlar değişecek, bloğu da Magnitude olarak değiştireceğim görselde farklılıklar olacak ancak RGB sevenlere daha az hitap edecek bir görünüm ulaşacaktır.
Paralelliği uzatmalar yerine offset ve bükmelerle ayarlayacağım için bu sefer radyatör portlarında kıvrımlar olacak, son halini yine paylaşırım
-
-
-
-
Buda benden olsun baya olmuş bunu çekeli gerçi kasanın içindeki parçaların çoğu değişti.
-
Rekabetçi oyun oynarken kasa yanda eliniz çarpmıyor mu hiç? Mouse alanı aşırı dar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be 10 yıl olacak konuyu açalı ilginiz için teşekkürler.
Güncel
-
-
Core p3 tg pro ya geçirdim sistemi ama başka bir projede var aklımda :)
ARCTIC P14 PWM PST A-RGB fanlarım hala gelmedi idare etsin diye 2 tane 140lık phanteks takılı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efemelih -- 2 Ocak 2023; 1:36:10 > -
İşlemci: INTEL CORE i7 11700KF
Ekran Kartı: EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING
Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27"
Anakart: MSI MAG Z490 TOMAHAWK
Ram: CORSAIR VENGEANCE LPX 32Gb (2 X 16Gb) DDR4 3600Mhz
Depolama1: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD Depolama2: Seagate BarraCuda 2TB Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB Depolama4: SEAGATE BARRACUDA 1 TB Depolama5: SEAGATE BARRACUDA 1 TB
Kasa: CORSAIR 4000D AIRFLOW
Güç Kaynağı: EVGA SUPERNOVA 850W 80 PLUS GOLD
Soğutma: NOCTUA NH-D15 CHROME
Ses Sistemi: LOGITECH Z333 2.1
Klavye: CORSAIR K70 RGB
Mouse: RAZER VIPER ULTIMATE*DOCK
Kulaklık: HYPERX CLOUD II
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X