Hadi Herkes Oyuncu Sistemi/Ekipmanının Görüntülerini Paylaşsın (156. sayfa)
-
-
-
müdür açıkçası ortamın içine dalınca iş farklı oluyor ilk başta bende öyle diyordum ama aslında rgb resimdeki gibi patlamıyor işin içine girince aksine loş oluyor ortam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 1 Aralık 2020; 9:6:10 > -
abicim ruhunuz fakir sizin ya.10 bin dolar versek elinize kuracağınız sistemler yine bunlara benzerdi.şu fakir memur halimle benim kurduğum bu ya biraz tema var aşağısı başka yukarısı başka oynamıyor.
https://forum.donanimhaber.com/hangi-kasa-asus-helios-kuruldu--144369638#144369638
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 1 Aralık 2020; 9:35:11 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gamer007_müdür açıkçası ortamın içine dalınca iş farklı oluyor ilk başta bende öyle diyordum ama aslında rgb resimdeki gibi patlamıyor işin içine girince aksine loş oluyor ortam
Dogrudur bendede var ama bende bu hastalık kasa icinde degil odanın icinde var bende 12 13 adet kadar philips hue var degişik modelleri lakin hala alasım var lakin kasada cok ışıltı seven biri degilim...
-
konu oyuncu kasasından oyuncu masasına evrilmiş sanırım
masanın boyutu 120x60, ileride masayı 150x75 yapıp monitörü duvara monte etme planım var inşallah.
-
Perdelere de el atabilirsiniz hocam. Stor ya da zebra güzel durur. -
rustik seviyoruz hocam teşekkürler tavsiye için.
-
Rica ederim hocam. -
-
kasayı göremedik hocam ama monitör efsane.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Omarakasayı göremedik hocam ama monitör efsane.
Kasayı ben de göremiyorum
-
Setup efsane o monitörde ne oyun oynanır :)
-
monitörün modeli nedir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Mentormonitörün modeli nedir?
Yukarıdaki Xiaomi 34'
Alttaki Odyssey G9
-
Xiaomi okey de Odyssey'e ve fiyatına Maşallah diyelim bende AOC 34” CU34G2X/BK'ya bakıyorum sürekli ama almadıkça da fiyatı her geçen gün artıyor.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Darth MentorXiaomi okey de Odyssey'e ve fiyatına Maşallah diyelim bende AOC 34” CU34G2X/BK'ya bakıyorum sürekli ama almadıkça da fiyatı her geçen gün artıyor.
21:9 en iyisi hocam. Odyssey de çözünürlük bakımından rekabetçi oyunlarda sıkıntı oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X