Şimdi Ara

Hadi Herkes Oyuncu Sistemi/Ekipmanının Görüntülerini Paylaşsın (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.179
Cevap
98
Favori
218.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psleda

İleriye dönük custom sıvı soğutma yapmayı düşündüğüm için rahat çalışma ortamı sunan Fractal Design Meshify S2 kasayı aldım.
    Bu sistemde kullandığım anakart-işlemci-işlemci soğutucu dışındaki bileşenler zaten elimde mevcuttu.
    İlk başta 2700X ile gelen stok soğutucuyu kullandıım,fakat sessiz sistem takıntımdan dolayı be quite dark rock 4 ile değiştirdim.
    Şimdilik bu şekilde kullanıp,uyguın bir zamanda da sıvı soğutma parçalarını almaya başlayacağım.

-Asus Rog Crosshair VII Hero wi-fi
    -Ryzen 7 2700X
    -Gskill Trident Z 2 x 8gb 3000Mhz
    -Be Quiet Dark Rock 4
    -Evga Gtx 1080 Ti SC Black
    -Samsung 850 Evo 500GB
    -Be Quiet Silent wings 3 140mm + 120mm Fanlar
    -Seasonic 750 watt 80+Gold psu
    -Phanteks Halos + Led şerit
    -Fractal Design Meshify S2 Siyah TG

.
    Klavye marka model nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 8 Temmuz 2019; 8:4:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Klavyenin modeli Anne Pro.
  • quote:

Klavyenin modeli Anne Pro.
    Türkiye'de satışı yok sanırım. Gearbest ve Banggood'da var. Oradan mı aldınız?

Amazon Usa'dan almıştım.
  • quote:

Amazon Usa'dan almıştım.
    Teşekkürler..

Rica ederim.
  • Digital Reaction kullanıcısına yanıt
    34 ultrawide da'da mı tat alamdınız hocam ben öyle düşünüyordum ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: urkal

i9-9900k @ 5.1 ghz - RTX 2080ti - Samsung CRG9 5120x1440@120hz HDR monitor - Asus XI Code Z390 - G-skill RGB DDR4 32GB @ 4133mhz - Khadas Tone Dac - Fiio K5 amp - Lenovo Explorer VR - Razer Huntsman keyboard - Logitech G wireless - Corsair HX1000i PSU
    AHAHAHAHAHA MİLLETİN BİLGİSAYARINI ALIP PAYLAŞMAK KAÇINCI SEVİYE YIKIKLIK

• quote:

Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland

34 Ultrawide modeli 2 sene kullandığım dönemde gerçekten keyifliydi fakat hem boyutundan dolayı hemde düşük curve değerinden dolayı o sarmal hissi malesef yoktu.
    16:9 formatına göre 21:9 tamam daha geniş bir oyun deneyimi sunuyordu ama dediğim gibi VR etkisinde bir deneyim sunmuyordu.
  • Digital Reaction kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bu monitörü nasıl temin ettiniz acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Teşekkürler. Bu monitörü nasıl temin ettiniz acaba ?
    Vatan bilgisayardan aldım.
  • quote:

Bende,dünyada ilk Ultrawide deneyimi yaşamış nesildenim. July 2016 PG348Q kullanıyorum,21:9 deneyimi artık mainstream oldu.
    32:9 bu deneyimi forumlara yazarak anlatmak imkansız.Yakın zamanda CRG90 ile oynadım kesinlikle her oyunun bu ölçekte oynanması lazım.

Arkadaşın VR etkisi yada içine alma etkisi dediği çok doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Bende,dünyada ilk Ultrawide deneyimi yaşamış nesildenim. July 2016 PG348Q kullanıyorum,21:9 deneyimi artık mainstream oldu.
    32:9 bu deneyimi forumlara yazarak anlatmak imkansız.Yakın zamanda CRG90 ile oynadım kesinlikle her oyunun bu ölçekte oynanması lazım.

Alıntıları Göster
    Crg90 çok güzel bir monitör ama fiyatı gerçekten çok fazla 6k 7k civarı olsaydı kesin alırdım. Gerçi ekran kartımın canı çıkardı o başka bir konu. Kıçı kırık pg279q bile 5 5.5k Tr'de artık sistem kurmak lüks hale geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 16 Temmuz 2019; 17:40:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Crg90 çok güzel bir monitör ama fiyatı gerçekten çok fazla 6k 7k civarı olsaydı kesin alırdım. Gerçi ekran kartımın canı çıkardı o başka bir konu. Kıçı kırık pg279q bile 5 5.5k Tr'de artık sistem kurmak lüks hale geldi...

Alıntıları Göster
    Öyle demeyin hocam 8 Bit Ahva IPS - 165 Hz - 1440p - gsync gayet iyi

Crg90 başka sitelerde de satılmaya başlarsa 10 bin liraya kadar inebilir. Benim gibi işsiz güçsüz birisi için hayal sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Alıntıları Göster
    Çok yararlı oldu bu yorum. Acer x34 tarzı bir şey düşünüyordum vazgeçtim teşekkürler
  • quote:

Öyle demeyin hocam 8 Bit Ahva IPS - 165 Hz - 1440p - gsync gayet iyi

Crg90 başka sitelerde de satılmaya başlarsa 10 bin liraya kadar inebilir. Benim gibi işsiz güçsüz birisi için hayal sadece

Alıntıları Göster
    Elinde ki monitörleri satsan bir 3k eklesen alır gibisin :D Zira senin elinde ki monitörde sağlam crg90 değil ama kaliteli...

• Hadi Herkes Oyuncu Sistemi/Ekipmanının Görüntülerini PaylaşsınHadi Herkes Oyuncu Sistemi/Ekipmanının Görüntülerini PaylaşsınHadi Herkes Oyuncu Sistemi/Ekipmanının Görüntülerini PaylaşsınHadi Herkes Oyuncu Sistemi/Ekipmanının Görüntülerini Paylaşsın

• Bu da benimkiydi. 6700K üzerine kuruluydu. Yeni sistem kurmak için dün vedalaştım kendisiyle

Hadi Herkes Oyuncu Sistemi/Ekipmanının Görüntülerini Paylaşsın
  • ilgilenen olursa PG348Q mönitörümü satıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi Herkes Oyuncu Sistemi/Ekipmanının Görüntülerini Paylaşsın

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.