Platipus... ördek kafalı, kunduz gövdeli.. tırnakları son derece zehirli olup, yumurta ile üreyen fakat yavrularını süt ile besleyen sırdadışı hayvan....
kimse koymaz
bu hayvan türlerinin ismini bilen yada bulabilen varsa iyi olur ödev konusu oluyo kendileri :)
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bu gece Akvaryumun ışıkları kapandıktan 1 saat sonra akvaryumun içini inceledim ve dipte bir canlı gördüm. Tahminen 1 saat kadar kaya maşası ile yakalamaya çalıştım ama olmadı, çok çevik bi şey bu. Foto da çekmek aklıma gelmedi. Benim gördüğüm uzunluğu 10 cm civarı ve dahada arkası var gibiydi, aynen kırkayak diye tabir ettiğimiz canlıya benziyordu. rengi pembe ve bacaklar beyaz renkte. Bu nedir acaba bilen arkadaşım varsa bilgi verebilirse sevinirim. Zararlımıdır ki bu canlı, yaklaşık tank 3 ay önce kuruldu. Saygılar.
Denizlilileri şaşkına çeviren kemirgen Denizli'nin Acıpayam ilçesinde vücudu fareye, arka ayakları kanguruya, kulakları ise tavşana benzeyen bir kemirgen bulundu. Garip canlı ile ilgili ilginç açıklamalar geldi.
quote:
Orjinalden alıntı: MH
işkembe bu
bence en garıbı bu nasıl oluyorda buyuyunce bır fert oluyor sukadarcık sey