Şimdi Ara

HADI KIRILAN 2.2 GECELİM ARTIK QPWN ILE (SORUNSUZ CALISIYOR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar benim aygıt 2.1 ve mesajlar özellikle yavaş çalışıyor ama telefonun genelinde bir yavaşlık da söz konusu 2.2 ye geçenler bi söylesinler bu meret biraz gaza basıyo mu :)
  • Dostum harikasın......Az bilen biri olaraktan 1.1.4 ten direk SAYENDE hiç takılmadan 2.2 yaptım hiç sorun yok Imei'de aynı çatır çatır çalışıyor....Allah İphone nuna zeval vermesin...:)
  • arkadaşlar 2g iphone aldım eski sürümü 1.1.4 idi pasaporta kayıtlı cihaz 2.2. sürüme yükselteyim dedim
    yapılan işlemleri yaparken ilk olarak verdiği link ten programları indirdim program ise
    http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-5779.20081120.Pt5yH/iPhone1,1_2.2_5G77_Restore.ipsw
    önce onu shift+restore ile yükledim cihaz yükledi kapandı açıldı sonra benim sim kartı tanımamaya başladı
    itunes de sim card inserted in this iphone does not appear to be supported
    neden sim kartı desteklemiyormuş önce kullanıyordum eski sürümle
    bu noktadan sonra işlem yapamıyorum öyle duruyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim

• bak arkadaş iyi anlatmış işte.....itunesten yükledin bitti......ondan sonra QuickPwn22'i açıyorsun....birdaha oradan o dosyayı gösteriyorsun....Adım adım yazmış işte,harfiyen uygula hiç sorun çıkmıyor
  • Teşekkürler fakat mobile installation framework de var mı program vs kurmak için FW2.2 için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 29 Kasım 2008; 14:31:02 >
  • arkadaşlar benim anlamadığım nokta şu. adam telefonunu turkcellden almış garanti kapsamında ama yine de jailbreak yapıyor. bu jailbreak denen zımbırtı ne iş yapıyorki garantili orjinal iphone nun yapamadığı.valla iphone kafamı çok karıştırdı. yurt dışından bir arkadaş getirecek bitane ama turbosim olmadan yazılım kullanarak istediğimiz sim kartta kullanamıyor muyuz. bu iki soruma cevap alırsam sanırım biraz aydınlanacağım
  • Merhaba; konu için teşekkürler.

-Şimdi ilk mesajın 1.) Maddesinde ki dosyayı göstererek yaptığımızda İmei değişiyor mu değişmiyor mu? (Bir arkadaş custom restore gerekli demiş.)

-Anlatılanlara harfiyen uyduğumuzda Fake imei'miz değişmiyorsa hemen başlayacağım.
  • Arkadashlar jailbreak yapdim ama benden şu 39 ve 46 dosyalarini istemedi. Acaba yanliş mi yapdim? Nerden bile bilirim sorunsuz jailbreak yaptigimi?
    Arkadaşlar jailbreak yaptikdan sonra İphone-un telefon özelliyi kayb oluyor. Neden acaba? Bir yardım ederseniz sevinir
    2 kere yapdım jailbreak. 2sinde de aynı sorunla karşılaşdım. Telefon bölüme giriyorum, tuşlara basamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B1nC0de -- 3 Aralık 2008; 16:30:20 >
  • ACILAN SAYFADA YINE INDIRDIGIMIZ 39 VE 46 BOOTLOADER YAZILIMINI BIRER KUTUCUGA SECIYORUZ VE YINE SAG ALT OK ISARETI ILE SONRAKI SAYFAYA DEVAM.BU ARADA 39 VE 46 YAZILIMLARINI ONCEDEN MASA USTUNE KURDUGUMUZ DOSYANIN ICINE CIKARTIYORUZ YOKSA BU SAYFADA TAKILIR KALIRSINIZ.

arkadaslar bende bu bootloader seç kısmı açılmıyor neyi yanlıs yapıorum lütfen cvp verin arkadaslar.
  • arkadaslar kac saaatiir ugrasıorum kafay ıkırcam tcell den alınmıs teli bi türlü kıramadım...şebeke yok hep lütfen yardım
  • Jailbreak islemlerini yapamiyorum bir hatadan dolayi. Belki bilen vardir.

quote:

Orjinalden alıntı: airtec

3)- WINDOWS ICIN QPWN:http://rapid_share.com/files/166439508/QuickPwn22.zip (BUNUDA MASA USTUNDEKI DOSYAYA ATIN)

Burda bulunan quickPwn dosyasini indirdim. Ancak bir turlu acamiyorum. Hata olarak da sunu soyluyor :

QuickPwn.exe- .NET Framework Initialization Error

To run this application, you first must install one of the following versions of the .Net Framework: V.2.0.50727
    Contact your application publisher for instructer about obtaining the appropriate version of the .Net Framework

Ne yapmam gerekiyor? Jailbreaksiz bir telefon dusunemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kby -- 28 Aralık 2008; 3:34:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kby

Jailbreak islemlerini yapamiyorum bir hatadan dolayi. Belki bilen vardir.

quote:

3)- WINDOWS ICIN QPWN:http://rapid_share.com/files/166439508/QuickPwn22.zip (BUNUDA MASA USTUNDEKI DOSYAYA ATIN)

Burda bulunan quickPwn dosyasini indirdim. Ancak bir turlu acamiyorum. Hata olarak da sunu soyluyor :

To run this application, you first must install one of the following versions of the .Net Framework: V.2.0.50727
    Contact your application publisher for instructer about obtaining the appropriate version of the .Net Framework

Internetten .net framework'ün son versionunu indirdikten sonra quickpwn'ı açabilirsin. Sanırım son version 3.5'tu. Yani google'da .net framework 3.5 diye aratırsan mutlaka çıkacaktır

• quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: kby

Jailbreak islemlerini yapamiyorum bir hatadan dolayi. Belki bilen vardir.

quote:

Internetten .net framework'ün son versionunu indirdikten sonra quickpwn'ı açabilirsin. Sanırım son version 3.5'tu. Yani google'da .net framework 3.5 diye aratırsan mutlaka çıkacaktır

Cok tesekkurler arkadasim, sayende kendi basima jailbreak yapabildim..

Ekrana cydia ile installer programlari geldi. installeri biliyorum da cydia ne isimize yariyor?

• En son çıkan jb bu muhttp://forum.donanimhaber.com/m_27987900/tm.htm bu konu dan farkı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bncvleng -- 28 Aralık 2008; 7:22:33 >
  • Bakalim benim yaptigim hatalara dayanacak vede isi cozecek birisi cikacakmi
    Bu forumu az bise okuyup hatali birseyler yaptim makina sadece itune modunda kaldi
    daha sonra itunesten update ile birlikte restore ettim acildi
    su anda dogru simi takip aktive edin modunda
    i-tunesle actigimda sim hatasi veridiginden birsey yapamiyorum
    cihazim 3g 8gb seriali 83841tozy7h
    versiyonunu bilmiyorum vede bakamiyorum acilista ki kodu denedim olmadi (su 3001 li girilen kod)
    dogru sim hangisinir onuda bilmiyorum
    arkadasim hediye etti nereden aldi neye kilitli yoksa hersey acikmi onunda bilmiyorum
    yurt disinda yasiyorum (isvec) telide burada kullanicam
    ortanin uzerinde bir bilgisayar kullanicisiyim ileri duzeyde biseler yapilacaksa benim acimdan sorum olmaz
    Jailbreak yapmam gerekecek diye dusnuyorum,gerekli dosyalari indirdim ama itunesle acamiyorum makina simde kaldi
    Simdiden herkese tesekkur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lubof

Bakalim benim yaptigim hatalara dayanacak vede isi cozecek birisi cikacakmi
    Bu forumu az bise okuyup hatali birseyler yaptim makina sadece itune modunda kaldi
    daha sonra itunesten update ile birlikte restore ettim acildi
    su anda dogru simi takip aktive edin modunda
    i-tunesle actigimda sim hatasi veridiginden birsey yapamiyorum
    cihazim 3g 8gb seriali 83841tozy7h
    versiyonunu bilmiyorum vede bakamiyorum acilista ki kodu denedim olmadi (su 3001 li girilen kod)
    dogru sim hangisinir onuda bilmiyorum
    arkadasim hediye etti nereden aldi neye kilitli yoksa hersey acikmi onunda bilmiyorum
    yurt disinda yasiyorum (isvec) telide burada kullanicam
    ortanin uzerinde bir bilgisayar kullanicisiyim ileri duzeyde biseler yapilacaksa benim acimdan sorum olmaz
    Jailbreak yapmam gerekecek diye dusnuyorum,gerekli dosyalari indirdim ama itunesle acamiyorum makina simde kaldi
    Simdiden herkese tesekkur ederim

sorunu cozmeye basladim
    i tunes cihazi gormuyordu vede ben usb kablsu takili degilken itunes moduna gecirmeye calisiyorsum (acma ve menu tuslarini birlikte basma hadisesi) olmuyordu becerdim
    update ve restore yaptim versiyon 2.2
    makina acildi yarinda simlok olayini cozmeye calisacagim
    menunun icinde dil seceneklerinde TR de var sectim makina Turkce calisyor
    arkasi sabaha

• Yhav bu konudaki JB nin

http://forum.donanimhaber.com/m_27987900/tm.htm Bu konudaki JB den farkı ne?

3G 2.2 ıphoneme hangisini yapmam gerekir?
  • ya benim iphone 3g degil ve hala 1.1.4 versionu kullaniyorum bununla dirket 2.2 ye gecebilirmiyim
    sorun olmaz degil mi ?
    bi yardem etseniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chedani

ya benim iphone 3g degil ve hala 1.1.4 versionu kullaniyorum bununla dirket 2.2 ye gecebilirmiyim
    sorun olmaz degil mi ?
    bi yardem etseniz ?

aynı sorundan bende müzdaribim cevap veren olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.