Cuma günü halkbankasina giderek 2.el araç kredisi başvurusu yaptım. 1.99 faiz oranıyla 205.000 TL için 24 ayda toplamda 307.000tl geri ödeme ve 5200 TL kesinti.
Bugün vakifbankin faiz oranının 1.59 olduğunu ogrendim ve 205.000 TL için 24 ayda 260.000 toplam ödeme istediklerini öğrendim. Pazartesi vakifbanka başvurmaya gidip halkbankası başvurumu da iptal etmeye gideceğim 2 sorum var.
1.si halkbankası ben iptal için gidemeden onaylanmış olursa herhangi bir ceza vs ödemeden herhangi bir kesinti olmadan iptal ettirebilir miyim?
2.si vakifbankta GASS denilen güvenli Araç satış sistemi var, bu sistemi işin içine karıştırmadan araç kredisi kullanabilir miyim? GASS ile basvuracak olursak istenilen belgeler arasında aracın devrine engel bir durum olmadığına dair bir belge istiyor emniyetten, daha araç satilmadan kredi çıkmadan noter satış sözleşmesi istiyor. Halkbankasinda sadece gelir belgesi kimlik fotokopisi ve ruhsat fotokopisi istediler iş bitti.
Bilgisi olan tecrübesi olan veya bankada çalışan arkadaşların cevaplarini bekliyorum. Çok teşekkür ederim.
Ford Grand C Max Yanık Yağ ya da mazot kokusu
2011 model dizel grand c maxım var. Yaklaşık 6 ay önce araç ustanın iş bilmemezliği sebebiyle motor conta ve üst kapağını yedi. Motor üst kapak ilgili diğer parçalarla birlikte çıkma bir üst kapakla değiştirildi. O günden beri motorun sesi eski sesinden farklı ve kaloriferden ve kaputtan yanık yağ kokusu geliyordu. Ustanın hocam normal ya demesi sebebiyle ve ilk yaptığı iş bilmemezlik sebebiyle usta değiştirildi:) Yapılanlar:
- gidişte Motor içi bir makineyle temizlendi
- gidişte motor dışı yıkandı.
- gidişte Polen filtresi değiştirildi.
- 4. gidişte Enjektör meme yapmış plastik olan uçları değiştirildi (bazen düzen tutmuyor bu işlem ama sernin arabada düzen tuıttu dedi usta, düzen tutmasaymış enjektörler tamamen değişecekmiş.)
Bu işlemden sonra kaputtaki koku gitti kaloriferdeki koku gitmedi. Ve motor sesi bu yapılan işlemler sonrasında ilk gün eski sesine yakın sessizlikte aama sonraki günlerde yine farklı sesle çalışıyor.
5. gidişte Enjektör diplerde terleme varmış onları temizledik dediler. Koku yine gitmedi.
2 gün önce çuf çuf çuf ses gelmeye başaldı kenara çekmemle kaputtan duman yükselmesi bir oldu. Çekiciyle sanayiye gitti. Enjektör topu mu dedi bir parça kırılmış, ve enketörlerden kaçırmaya püskürtmeye başlamış, genelde bu parça zarar görür kırabileni ilk defa görüyorum diye espri bile yaptı usta. Bu işlemden sonra da yine araç sesi o gün ve ertesi gün eski sessizliğine yakın ama sonraki günler farklılaşıyor. Kalorifer açtığım anda koku geliyor ama sonrasında geçiyor. Artık sadece kaloriferi ilk açışımda geliyor. Enjektörler düzen mi tutmadı acaba başka bir sıkıntı mı var? artık servise gidip fazlasıyla para bayılıp baştan aşağı yaptırma aşamasına geldi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
|
lenovo önerisi olan
Uzayan hortum ev kullanımı
|
İki tablet arasında
|
Hangi tableti önerirsiniz
|
pes 2011
folder lock sorunu
|
win7 kurulumu cd siz
Meslek: Öğretmen
Allah katında (makbul) tövbe, ancak bilmeyerek günah işleyip sonra çok geçmeden tövbe edenlerin tövbesidir. İşte Allah, bunların tövbelerini kabul buyurur. |
"Bizi aldatan, bizden değildir" |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.223
İkinci El Bölümü Mesajları: 180
Konularının görüntülenme sayısı: 6.572 (Bu ay: 219)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası