Şimdi Ara

Hadi Nefretimizi Kusalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

quote:

Orijinalden alıntı: rafsancani

quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

Hadi Nefretimizi Kusalım

Bunun gibi başka güzel anime biliyorsan önerir misin?

Dedektif tarzında arıyorsan maalesef Death Note'un seviyesine yaklaşanı bile göremedim. Fakat farklı türlerde Death Note gibi zevk veren birçok anime var.

Pm atabilir misin bir kaç ismi?

• Duvarları yumruklayarak kırmak istiyorum Tek bir nedeni yok birçok nedeni var
  • Çakma Zippo konu dışı uzaklaştırması olduğu için yazamıyor ama ben aynen aktarıyorum
    defalarca sinirden hıçkıra hıçkıra ağlamama sebebiyet veren, tecrübeli, modern, pahalı ve tecrübesi arttıkça insanlıktan uzaklaşan modern tıbbın 'tümü'ne, doktoruna, hemşiresine, yatağına, sandalyesine, hasta yatağının karşısında asılı psikoloji bozan saatine, televizyonuna ve kumandasına, ilacına, tedavisine, iğnesine ve hatta havasına, betonuna, taşına ve toprağına, beni bu hale getiren alayının suratının tam ortasına, teşekkür yüklü bir nefret kusarım.
  • Eee yok mu başka?
  • hayatimda birtek kisiye karsi kendimi komik duruma dusurdum defalarca ve yalnizca bir tek kisiyi olan herseye ragmen silip atmadim, atamadim... Bu eziklik icinde ne duygular barinirsa barinsin... Kendime kiziyorum gururumu yeterince onemsemedigim kisi beni yeterince onemsemedigi icin. Birgun gelecek benim gibi birini arayacaksin ve bulamayacaksin. Iste o zaman cok gexc olacak geri donmek icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ailem dısındaki herkesden nefret ediyorum,doğru düzgün insalar çıkmıyo karşıma herkes çıkar ilişkisi peşinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

ailem dısındaki herkesden nefret ediyorum,doğru düzgün insalar çıkmıyo karşıma herkes çıkar ilişkisi peşinde

Katılıyorum, başta herşey çok güzel oluyor, sonradan belli ediyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yok kişi

quote:

ailem dısındaki herkesden nefret ediyorum,doğru düzgün insalar çıkmıyo karşıma herkes çıkar ilişkisi peşinde

Herkes ikiyüzlü olmus dansöz gibiler,yanımda başka kendi arkadaş ortamında başkalar.Artık kimseye güvenemiyorum fazla samimi olmuyorum.Asosyalliğe devam mutluyum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yok kişi

quote:

Herkes ikiyüzlü olmus dansöz gibiler,yanımda başka kendi arkadaş ortamında başkalar.Artık kimseye güvenemiyorum fazla samimi olmuyorum.Asosyalliğe devam mutluyum.

Aynen kardeşim Yalnız daha mutlu olmaya başladım.

• Yanımda iken kanka diyen arkamdan ise demediğini bırakmayan zavallı insanlar, sizin yüzüme karşı bir şey bile diyemediğinizi görmek benim daha çok hoşuma gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben genelde nefret ettiğim kişilere ya da bir cisme küfürü basarım anca öyle rahatlıyorum Ama burada edemiyorum Onun için bunları yazarken ediyorum.

- İlk okul öğretmenim
    - Lisede ki ingilizce öğretmenim (okul bitti ama hayla nefret sürmekte)
    - Okul
    - Apaçiler
    - Emo'lar
    - Kendilerini bir şey sanıp tesbih çekip ona buna dayılanan serseri gurupları
    - Altına tofaş çekip modifiye edip 4 camı indirip son ses müzik dinleyen insan fazlalıkları
    - Durup duruken bilgisayarımın bozulması
    - Minibüs'e binmek
    - Motora bağlayıp sürekli küfür eden kızlar
    - Forumda bulunan tipim nasıl ss'li, sürekli açılan video'lu konular örnek olarak " oğlum bak git "
    - Forumda bulunan ergenlikten çıkmış ya da çıkamamış liseli arkadaşlarımızın açtığı abuk sabuk konular.
    - Forumda inci sözlük'ün kullandığı tabirleri buraya taşıyıp çoğu insanları rahatsız etmekte ki başta ben oluyorum, çoğu kişileri mutlu edip yarılmalarına sebep oluyor nedense.
    - Forumun Polat Alemdar manyağı olan ertuy arkadaşımızın polat alemdar içeriği olan abuk sabuk konuları açması küfürü yiyip oturması Ki bu aralar pek açmıyor nedense.
    - Forumda ki bazı üyelerimiz baba parası ile veya kendi parası ile burada ki durumu iyi olmayan üyelere parasının resmini, kullandığı pahalı sayılabilecek eşyaların resmini çekip hakaret olarak fakir sıfatını kullanıp onları küçümsemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Ben genelde nefret ettiğim kişilere ya da bir cisme küfürü basarım anca öyle rahatlıyorum Ama burada edemiyorum Onun için bunları yazarken ediyorum.

- İlk okul öğretmenim
    - Lisede ki ingilizce öğretmenim (okul bitti ama hayla nefret sürmekte)
    - Okul
    - Apaçiler
    - Emo'lar
    - Kendilerini bir şey sanıp tesbih çekip ona buna dayılanan serseri gurupları
    - Altına tofaş çekip modifiye edip 4 camı indirip son ses müzik dinleyen insan fazlalıkları
    - Durup duruken bilgisayarımın bozulması
    - Minibüs'e binmek
    - Motora bağlayıp sürekli küfür eden kızlar
    - Forumda bulunan tipim nasıl ss'li, sürekli açılan video'lu konular örnek olarak " oğlum bak git "
    - Forumda bulunan ergenlikten çıkmış ya da çıkamamış liseli arkadaşlarımızın açtığı abuk sabuk konular.
    - Forumda inci sözlük'ün kullandığı tabirleri buraya taşıyıp çoğu insanları rahatsız etmekte ki başta ben oluyorum, çoğu kişileri mutlu edip yarılmalarına sebep oluyor nedense.
    - Forumun Polat Alemdar manyağı olan ertuy arkadaşımızın polat alemdar içeriği olan abuk sabuk konuları açması küfürü yiyip oturması Ki bu aralar pek açmıyor nedense.
    - Forumda ki bazı üyelerimiz baba parası ile veya kendi parası ile burada ki durumu iyi olmayan üyelere parasının resmini, kullandığı pahalı sayılabilecek eşyaların resmini çekip hakaret olarak fakir sıfatını kullanıp onları küçümsemesi.

Çoğundan ben de nefret ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.