ŞİMDİ BEN OLAYI BASLATCAM Bİ KAC KAHRAMAN YAZCAM SİZDE ÖYKÜNÜN DEVAMINI YAZCAKSINIZ İSTEDİĞİNİZ KADAR KİŞİ EKLEYİN AMA HEMEN BİTİRMEYİN OLAYI UZUN OLSUNDA BELKİ KİTAP YAPIP SATARIZ neriman hanım 60 yaslarında herkes tarafından sevilen bi bayandı 1 oğlu 1kızı vardı.Kocası 2 yıl önce ölmüştü.Oğlu hapisten çıkıyordu o gün...
Oğlu 5 sene kadar hapiste kalmıştı.Hapise gitmesinin sebebi zina o zamanlar suç sayılıyordu.O da zina yapmaya kalkışmıştı...
...ama yaptığına çok pişman olmuştu çıktıktan sonra iş aramıştı bulamadığı için bunalıma girip intihar etmişti bunu öğrenen Neriman Hanım 60 yaşında 4 Eylül günü hayatını kaybetmişti.
(Scar çok hızlı öldürdün kahramanları)Tabi sCArin anlattıkları gerçeği yansıtmıyordu.Bu oğlunun ölümünü Nerman Hanım rüyasında görmüştü.Anında ayağa fırladı.Oğluna bakmaya gitti.Sonra ona sarıldı sarıldı.Oğlu hersabah olduğu gibi kahvaltısını yapıp akşama kadar iş aramaya gidecekti.Sonunda mükemmel bir iş buldu...
...ama işyerinde çıkan yangın sonucunda hayatını kaybetmişti. Haberini alan annesi Neriman hanım ani kalp kriziyle gerçekten ölmüştü.
Çok güzel çok güzel dedi yazar bu romana başlarken bu kadar acıklı olacağını tahmin etmemiştim bu yıl ahmet altanı bile geçeceğim.ama hiçbirşey hayalettiği gibi olmadı kitabı bastırmak için şirkete doğru giderken karşıdan karşıya geçmek istedi ama o kamyon karşıdan gelen frenleri boşalmış kamyon bacaklarını almıştı gözlerini açtığında 2 ay geçmişti ve hastanedeydi romanım romanım diye atıldı ama hareket edemiyordu çünkü bacakları yoktu tam o sırada Neriman hanımı başında ona gülerken gördü kahkahalar atıyor 'sen beni ve benim oğlumu öldürdün bende seni öldüreceğim' diye kahkahalar atıyordu. Ve bıçağı çıkardı...........
yazar para karsılığı nerimanla oğlunu ayarladı ve öyküye geri döndürdü oğlu oto tamircisi oldu tam oğlu işbulunca kızının oğlu hastalandı doktora gittiler çocuğun beyninde ur olduğunu öğrendiler
Urun bitmek bilmeyen tedavisi başlamıştı o sırada texas'tan çocuğun eniştesi pati kadir geldi.pati kadir aldı uru....
ama pati kadir tek gelmemişti yanında belada getirmişti...
Texasda girdiği çatışmada birisni öldürmüştü ve de öldürdüğü kişi ünlü bir mafya babsının oğluydu....
kendisini saklamarını istemişti nerman hanım ve ailesinden tabi neriman hanımın oğlu kahraman ya ben seni korurum abicim korkma dedi neriman hanım tırsıyordu korku dolu günler geçiriyordu...
We korktukları başlarına geldi birgün kapıları siyah giysili adamlar tarafından çalındı....
We korktukları başlarına geldi birgün kapıları siyah giysili adamlar tarafından çalındı....
ve bu adamlar onlarda olan mavi parlak göz şeklindeki madolyonu istiyorlardı bu madalyonu onlara.............
aßi miLLet uçMu$ ya
iyi bir fiyata sattık
quote:
Orjinalden alıntı: CEGO
ŞİMDİ BEN OLAYI BASLATCAM Bİ KAC KAHRAMAN YAZCAM SİZDE ÖYKÜNÜN DEVAMINI YAZCAKSINIZ İSTEDİĞİNİZ KADAR KİŞİ EKLEYİN AMA HEMEN BİTİRMEYİN OLAYI UZUN OLSUNDA BELKİ KİTAP YAPIP SATARIZ neriman hanım 60 yaslarında herkes tarafından sevilen bi bayandı 1 oğlu 1kızı vardı.Kocası 2 yıl önce ölmüştü.Oğlu hapisten çıkıyordu o gün...
quote:
Orjinalden alıntı: kimbuyakisikli
Oğlu 5 sene kadar hapiste kalmıştı.Hapise gitmesinin sebebi zina o zamanlar suç sayılıyordu.O da zina yapmaya kalkışmıştı...
hapisten çıktığı anda annesi ona o annesine doğru koştu...
ve sabotajcının biri dürbünlü tüfekle çocuğu kafadan vurdu