< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 13 Ocak 2020; 16:40:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 13 Ocak 2020; 16:40:39 > |
Merhaba Arkadaşlar
Ben yıllardır gider gelirim Ukrayna'ya. Size biraz tecrübelerimi anlatayım. * Eskisi kadar ucuz değil. Hatta geçen yaz çok fena pahalıydı . * Tarihi gezi yapacaksanız Lviv,Kiev daha uygun. * Havalimanında taksi tutmak yerine taksi uygulamasından çağırın. * Kışın aşırı soğuk, çok önemli değilse gitmeyin, çizgi filmlerdeki gibi titredim. * Erkekler için beyaz gömleğin modası artık geçti . * Toplu halde gezmeye gerek yok * Ev tutarken ev sahibinin mutlaka en az 20 değerlendirmesi olsun * Evlerde giriş genelde 14:00 gibi oluyor çok erken giderseniz beklersiniz, bir de onlar genelde hep gecikirler ve hiç üzerlerine alınmazlar. Dolandırılmaya karşı önlemler * Ben kumral olduğum için pek olay yaşamadım ama aşağıdakiler size yardımcı olabilir. * İnternetten para isteyenlere ya da buluşurken hediye vb isteyen kızlardan uzak durun. * Para isteyen (mekanda) erkekler de olabiliyor, durum daha fenadır o zaman , bilmediğiniz yere gitmeyin, büyük ihtimal adam sarhoştur, durum ciddiyse hemen gelicem deyip arazi olun ya da param fazla yok deyip olayı tatlıya bağlayın. * Belirli restoranlar var kızlar oraya çağırıyor ve sonra hesabı kitliyorlar, onun için halk arasında bilinen önceden araştırdığınız yerlere gidin. İnternetten bakın yani yorumlara. Otel size dolandırıldıktan sonra yardım etmez %90. * Telefonun vb eşyalarınızın yanından ayrılmayın. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 8 Şubat 2020; 11:57:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 15 Eylül 2018; 2:24:42 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|