Şimdi Ara

hadi tüm cbox'u olanlar buraya!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hadi arkadaşlar tüm cbox kullanan arkadaşlar buraya.. tecrübelerimizi paylaşalım..

tavsiye edenler etmeyenler.. oyun performansı, pil performansı..özellikle despina 9*** serisi olan var mı ve 256 gerforce 6600 performansı hakkındaki tecrübeleriniz..

kaç kişide var bakalım cbox..

hadi hemen bi liste yapalım..

fikirlerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum dostlar

• bende despina s2540 modeli var
  • millet ben geldim sonunda (5 gündür yoktum)
    bende 9200 var.memmunum ama bazı sorunlar var:
    1.ekran kartı -nı değiştiren tuş bi sakat,bazen intele geçtiğimde gf a dönmek zor oluyo (3-4 kez 30 dk uğraştım )
    2.servis olayını pek bilmiyom şimdi ben kktc deyim ve 5 inde ank da olcam servise götürcem.
    3.1 adet ölü pikselle geldi!
    4.ekran kartı perfonmansı iyi fakat beklediğimden az! (arkadaşta 128 i var pek fark yok sadece %25 fln iyi)
    5.ekran kartı hızı 375/600 (arkadaşınki 375/700)
    şimdilik bu kadar aklıma gelin sorun cwplıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 26 Aralık 2005 16:17:11 >
  • ölü piksel çıkması çok kötü olmuş umarım sorun çıkarmadan değiştirirler.
    ekran kartı içinse zaten çok büyük fark bekleme 128mb ile 256mb arasında hatta %25 bile değildir aradaki fark.
    ekran kartında önemli olan bellek değil cipsettir(nvidia 6600 olması). 128mb veya 256mb olması çok büyük farklar getirmez.
  • yok ben aleti ztn değiştirmicem yarı ölü piksel var ,sağ alt köşede farketmiyom bile ama şu tuş olayı canımı sıkıyo
  • eğer göze batmıyorsa kafana takma ama bence sen şansını yinede bi dene bakarsın değiştirirler.

quote:

Orjinalden alıntı: w_wallace

yok ben aleti ztn değiştirmicem yarı ölü piksel var ,sağ alt köşede farketmiyom bile ama şu tuş olayı canımı sıkıyo
  • dostum seni tebrik ederim daha dün aklımdan geçen düşünceyi bugün karşımda gördüm.benden önce davranmışsın. ben b ir hafta önce imzamdaki makineeyi aldım. şimdilik memnunum. bizde bu forumda yerimizi alalım böylece.

quote:

Orjinalden alıntı: ermanitouch

herkese selamlar..

hadi arkadaşlar tüm cbox kullanan arkadaşlar buraya.. tecrübelerimizi paylaşalım..

tavsiye edenler etmeyenler.. oyun performansı, pil performansı..özellikle despina 9*** serisi olan var mı ve 256 gerforce 6600 performansı hakkındaki tecrübeleriniz..

kaç kişide var bakalım cbox..

hadi hemen bi liste yapalım..

fikirlerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum dostlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum benim sana sormak istediğim wsxga ekran nasıl yani daha yüksek çözünürlük.. nasıl? wxga'lardan farkını hissedbiliyomusun?
    w_wallace daki harici ekran kartı değiştirirkenki problem sende de var mı???
  • aşağıdaki linklerde wsxga ile ilgili cevap bulabilirsin. Fark konusunda şu bir şey söyleyemem .herhalde iki tip monitörü yan yana görmeden yorum yapmak benim için yerinde olmaz. harici ekran kartı konusunda ise o arkadaş ekran kartı değişimini nasıl yapıyor belirtmemiş. Ben bilgisayarı kapatıp ekran kartı değişimini yapıp tekrar başlatıyorum ve şimdiye kadar bir sorun ile karşılaşmadım. O arkadaş bu konuda bir açıklama belirtirse konuyu daha iyi anlarız.

http://computing-dictionary.thefreedictionary.com/WSXGA

http://www.gen-x-pc.com/lcd3.htm

quote:

Orjinalden alıntı: ermanitouch

Dostum benim sana sormak istediğim wsxga ekran nasıl yani daha yüksek çözünürlük.. nasıl? wxga'lardan farkını hissedbiliyomusun?
    w_wallace daki harici ekran kartı değiştirirkenki problem sende de var mı???

• cbox sahibi arkadaşlar burayı neden ihmal ediyorsunuz? Lütfen köşemize sahip çıkalım.
  • slm mehmet hocam.fan durumun nasıl diye soracaktım.benim ki açtıktan 15 dk snra sürekli çalışıyo....genelde pek umrumda değil,duyarsızlaşıyorum belli bir süreden snra ama yinede bu normal değil gibi geliyo bana. biostan yüksek performans seçeneğini ayarlamıştım...acaba bunun bir etkisi olabilir mi?
  • evet bunu etkisi vardır. biostan bu ayarları disable yaparak aşağıda linkini verdiğim programı indir ve kur. buradan gerekli ayarlamaları yapabilirsin. Aynı zamanda ısı değerlerini ve o anki işlemci hızını görme imkanın var.

http://samsung.schwippi.de/files/nhc_1.9_beta03.zip

quote:

Orjinalden alıntı: seboist

slm mehmet hocam.fan durumun nasıl diye soracaktım.benim ki açtıktan 15 dk snra sürekli çalışıyo....genelde pek umrumda değil,duyarsızlaşıyorum belli bir süreden snra ama yinede bu normal değil gibi geliyo bana. biostan yüksek performans seçeneğini ayarlamıştım...acaba bunun bir etkisi olabilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.