Şimdi Ara

HAF 912 PSU SESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üzerinden akım geçen kapasitörlerin sesi normaldir çünkü kalitei bileşenler değil de orta halli bileşenler kullanılıyor.tıkır tıkır sesleri için yorum yapamayacağım fan kaynaklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

gx serisi psuların tipik problemidir ses olayı,ondan dolayı kasayla beraber psu ucuza gelir,bu seri psulara bulaşmayın derim

Evet psu kasa ile birlıkte geldı.Ama artık yapacak birşeyım yok bundan sonrası için ne önerirsin?
  • yük altında çok fazla ses yapar,garantisinden feragat edip psuyu sökerek başka bir 12lik fan takabilirsin,böylece o sesten kurtulursun
  • ben sesin şok bobinlerinden geldiğini düşünüyorum arkadaş fan sesi gibi tarif etmedi çok ince ve tiz bir ses dedi ben böyle düşünüyorum ve herzaman yapmadığını söyledi fan sesi olsaydı herzaman yapardı veya bir süre sonra susardı bence başka bir sorun var daha doğrusu sorun değilde daha önce söylediğim gibi fabrikasyon bir olay muhtemelen bobinler üzerindeki izalaşon zayıf bu tür bobinlerde vernik ile boyama yapılır vernik bobinlerin tellerini yapıştırır ve titremesini engeller daha önce böyle bir sorunum vardı
  • Garantiden çıkmaması için yarın servise götüreceğim.
  • GX serisi PSU kullanmayın. Bu kadar net.
  • Bugün servise verdim.Değişim talep ettim.Sonucu paylaşıcağım.
  • akım korumalı priz alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akım korumalı priz kullanıyorum. Garantiye gönderdım ses duyamamıslar. Baska ne yapmam gerek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.