Bildirim
Haf 912 ve montajlanan H100i
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
H100 i haf 912 ile uyumsuz bildigim kadariyla zamaninda bende alicaktim ancak ekstradan kesip bicme gerektrdigi icin almadım bu sogutucuyu, nasl yaptılar montajini merak ettim acikcasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam radyatörün sağ tarafı sanki vidalanmamış gibi. -
Aynen egik duruyor sogutucunun.sag tarafı
sag tarafına vida deliği denk gelmedi 4 tane vida ile tutuyor ama 2 vida olsa dahi tutar yani , ayrıca fanların çalışmasına hiç bir engel olmuyor bilginize. Montajı Denizli Vatan bilgisayarda yapıldı . yan durmasının sebebi ise vida deliklerinin o şekilde denk gelmesinden , kasanın orjinali bozulmadan montajlandı kesip biçme yok yani :) -
Malzeme kalitesi biraz dusuk olsada fazlasyla is goruyo bu kasa, kasalarin %80i h100 u desteklemezken bu kucuk herkul isin altndan kalkmis bi sekilde, iyi gunlerde kullanin
malzeme kalitesi olarak bir bilgim yok diğer kasaları görmediğim için :) zaten yıllarca aynı yerde durucak birşey sonucta :) benim işimi gördüğü zaman sıkıntı yok :) tesekkur ederim .... -
quote:
Orijinalden alıntı: just_shop
Malzeme kalitesi biraz dusuk olsada fazlasyla is goruyo bu kasa, kasalarin %80i h100 u desteklemezken bu kucuk herkul isin altndan kalkmis bi sekilde, iyi gunlerde kullanin
300r bile tam uyumlu 400r fiyatındaki bir kasadan daha fazla şey beklenmeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X