Şimdi Ara

haf 932 modlıcam yardım edin lütfen?!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kasa 2 senedir bende artık görüntüsünden çoksıkıldım birkaç değişiklik yapmak lağzım neler yapsam karar veremedim ama kasada pavyon gibi heryerinden ışık çıksın istemiyorum sizce ne yapabilirim ???

• http://forum.donanimhaber.com/m_44768828/tm.htm

konumu incelemeni tavsiye ederim
  • vaaayy güzel olmuş kardeş eline sağlık birde kasanın içini kendinmi boyadın biyerdemi boyattın
  • kendim boyadım
    quote:

Orijinalden alıntı: bassman93

vaaayy güzel olmuş kardeş eline sağlık birde kasanın içini kendinmi boyadın biyerdemi boyattın
  • peki tozlarla falan nasıl başardın birde spreyle boya yapınca çok parlak oluyor nasıl mat siyah yapabilirz
  • 2metrekarelik kiler diyen adlandırılan daire içi depoya koydum. Boyayıp hemen oraya.
    Mat siyah alacaksın boyayı olur. Geçende yapmıştık bir arkadaşa güzel olmuştu.
  • peki bu boya işini kendmiz yapmamızla gidip bu işi yapan birine yaptırmamız arasında büyük bi fark olurmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet olur. Kompresör+tabancasıya daha güzel olur.Geçende aracın arkasını boyattıracaktım. Sordum boyarız sorun olmaz dedi. Hem astar filan uğraşmamış olursun.
    Onlar işin ustası sonuçta boyacı. Hem gidersin güzel bi renk seçersin. Sadece esnafla iyi pazarlık yapmayı bil yeter.
  • o problem değil tanıdık var bisürü peki rengi falan halledince bitmiyor tabi iş dışını mat siyah ızgara ve arka slotları nvidia yeşili bi renk düşünüyorum iç tarafa ne gibi değişiklik yapabilirim
  • bencede boyat boyacıya sprey boya çabuk soyuluyo dikkat etmen lazım ama oto boyasızla yaparsan gsl olur
  • UV fanlar koayabilirsin. Kabloları Sleeve ile kaplayabilirsin. 24pin atx kablosunu siyah-yeşil-siyah-... gibi sleeve yapabilirsin.

işlemci güç kablosu 4pinse 2sini siyah-2sini yeşil, 8pinse 4e4 yapabilirsin.

ayrıca:
    Kasa içini olduğu gibi siyah yerine Anakartın takıldı anakart tepsisini yeşile boyayabilirsin. aynı şekilde psu yuvalarından birini kapatan kapağa da uygulayabilirsin. psu ya destek olan ek aparata da yeşil boya yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 4 Aralık 2010; 21:42:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bassman93

kasa 2 senedir bende artık görüntüsünden çoksıkıldım birkaç değişiklik yapmak lağzım neler yapsam karar veremedim ama kasada pavyon gibi heryerinden ışık çıksın istemiyorum sizce ne yapabilirim ???

İki senede iyi sıkılmışsın, 7 senelik kasaylayım hala

Bakalım önümüzdeki günlerde birşey yapıcam, inşallah.

Ben karbonfiber kullanmayı düşünüyorum. Eğer düşünürsen @Supremum un konularını incele. Adam dahi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

UV fanlar koayabilirsin. Kabloları Sleeve ile kaplayabilirsin. 24pin atx kablosunu siyah-yeşil-siyah-... gibi sleeve yapabilirsin.

işlemci güç kablosu 4pinse 2sini siyah-2sini yeşil, 8pinse 4e4 yapabilirsin.

ayrıca:
    Kasa içini olduğu gibi siyah yerine Anakartın takıldı anakart tepsisini yeşile boyayabilirsin. aynı şekilde psu yuvalarından birini kapatan kapağa da uygulayabilirsin. psu ya destek olan ek aparata da yeşil boya yapabilirsin

Sleeve yi nereden temin edebilirim?

• Sleeve bulmak zor biraz. Forumun 2.el kısmında satanlar oluyor metre metre..

http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?group=CABLE%20T%DDE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.