kasa 2 senedir bende artık görüntüsünden çoksıkıldım birkaç değişiklik yapmak lağzım neler yapsam karar veremedim ama kasada pavyon gibi heryerinden ışık çıksın istemiyorum sizce ne yapabilirim ???
vaaayy güzel olmuş kardeş eline sağlık birde kasanın içini kendinmi boyadın biyerdemi boyattın
kendim boyadım
quote:
Orijinalden alıntı: bassman93
vaaayy güzel olmuş kardeş eline sağlık birde kasanın içini kendinmi boyadın biyerdemi boyattın
peki tozlarla falan nasıl başardın birde spreyle boya yapınca çok parlak oluyor nasıl mat siyah yapabilirz
2metrekarelik kiler diyen adlandırılan daire içi depoya koydum. Boyayıp hemen oraya. Mat siyah alacaksın boyayı olur. Geçende yapmıştık bir arkadaşa güzel olmuştu.
peki bu boya işini kendmiz yapmamızla gidip bu işi yapan birine yaptırmamız arasında büyük bi fark olurmu
evet olur. Kompresör+tabancasıya daha güzel olur.Geçende aracın arkasını boyattıracaktım. Sordum boyarız sorun olmaz dedi. Hem astar filan uğraşmamış olursun. Onlar işin ustası sonuçta boyacı. Hem gidersin güzel bi renk seçersin. Sadece esnafla iyi pazarlık yapmayı bil yeter.
o problem değil tanıdık var bisürü peki rengi falan halledince bitmiyor tabi iş dışını mat siyah ızgara ve arka slotları nvidia yeşili bi renk düşünüyorum iç tarafa ne gibi değişiklik yapabilirim
bencede boyat boyacıya sprey boya çabuk soyuluyo dikkat etmen lazım ama oto boyasızla yaparsan gsl olur
UV fanlar koayabilirsin. Kabloları Sleeve ile kaplayabilirsin. 24pin atx kablosunu siyah-yeşil-siyah-... gibi sleeve yapabilirsin.
işlemci güç kablosu 4pinse 2sini siyah-2sini yeşil, 8pinse 4e4 yapabilirsin.
ayrıca: Kasa içini olduğu gibi siyah yerine Anakartın takıldı anakart tepsisini yeşile boyayabilirsin. aynı şekilde psu yuvalarından birini kapatan kapağa da uygulayabilirsin. psu ya destek olan ek aparata da yeşil boya yapabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 4 Aralık 2010; 21:42:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: bassman93
kasa 2 senedir bende artık görüntüsünden çoksıkıldım birkaç değişiklik yapmak lağzım neler yapsam karar veremedim ama kasada pavyon gibi heryerinden ışık çıksın istemiyorum sizce ne yapabilirim ???
İki senede iyi sıkılmışsın, 7 senelik kasaylayım hala
Bakalım önümüzdeki günlerde birşey yapıcam, inşallah.
Ben karbonfiber kullanmayı düşünüyorum. Eğer düşünürsen @Supremum un konularını incele. Adam dahi.
quote:
Orijinalden alıntı: dj gamer
UV fanlar koayabilirsin. Kabloları Sleeve ile kaplayabilirsin. 24pin atx kablosunu siyah-yeşil-siyah-... gibi sleeve yapabilirsin.
işlemci güç kablosu 4pinse 2sini siyah-2sini yeşil, 8pinse 4e4 yapabilirsin.
ayrıca: Kasa içini olduğu gibi siyah yerine Anakartın takıldı anakart tepsisini yeşile boyayabilirsin. aynı şekilde psu yuvalarından birini kapatan kapağa da uygulayabilirsin. psu ya destek olan ek aparata da yeşil boya yapabilirsin
Sleeve yi nereden temin edebilirim?
Sleeve bulmak zor biraz. Forumun 2.el kısmında satanlar oluyor metre metre..