Şimdi Ara

Haf 932 Sese duyarlı neonlarla :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu

tamam anladım =)

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=sese+duyarl%C4%B1+neon

burda çeşitleri var yuvarlak olanlar araba için boy boy olması lazım bitmediyse
  • aynısını yapsam bana kızmazsın demi

aynı kasa bende de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesst17

aynısını yapsam bana kızmazsın demi

aynı kasa bende de var

yok ya niye kızıyım zaten anyısını yapamazsın :D her parça bulunmuyo bunları yapana kadar baya uğraştım
  • Ses devresini nerden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim aklıma bir iki fikir geldide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerocontrol -- 22 Kasım 2011; 13:20:18 >
  • bende bass ve tize duyarlı bır ısıklandırma yapmak ıstıyorum gece fılm ızlerken farklı renkte ısıklar duvara yansısa guzel olr dıe dusunuyorum
  • Esasında niye 100 Tl ye mal oldu bilemiyorum.

Benim bildiğim,araştırdığım iki çeşit modul var.Biri kulaklıktan ses sinyallerini alır,diğeri mikrofonlu moduldür.

Mutlaka sizinki çok hassas olmalı ama benim evde yaptığım modülde hassas,kulaklıktan alındığı için(stereo jak)her türlü sese yanıt veriyor.Ayrıca Ebay dan aldığım

Çin malı modul var ,RGB ledler için çok ideal,oda mikrtofonlu modul.

Kendi yaptığım aşağıda;ilk defa kutuladım.Daha kaliteli kablo toplama ile ve tabi daha kaliteli kutu ile daha estetik olur.

Bir ara vaktim olduğunda video eklerim

Haf 932 Sese duyarlı neonlarla :D

• sese duyarlı neon satılıyormu ya ben hiç görmedim bizimkisi sabit mavi yanıyor :)
  • güzel olmuş
  • harbiden güzel olmuş tebrikler.
  • güzelll olmuş gerçekten ellerine sağlık
  • Hahahah bayıldım ben bu kasaya, ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanDostum

Esasında niye 100 Tl ye mal oldu bilemiyorum.

Benim bildiğim,araştırdığım iki çeşit modul var.Biri kulaklıktan ses sinyallerini alır,diğeri mikrofonlu moduldür.

Mutlaka sizinki çok hassas olmalı ama benim evde yaptığım modülde hassas,kulaklıktan alındığı için(stereo jak)her türlü sese yanıt veriyor.Ayrıca Ebay dan aldığım

Çin malı modul var ,RGB ledler için çok ideal,oda mikrtofonlu modul.

Kendi yaptığım aşağıda;ilk defa kutuladım.Daha kaliteli kablo toplama ile ve tabi daha kaliteli kutu ile daha estetik olur.

Bir ara vaktim olduğunda video eklerim

Hocam bi çalışma var ama ben mi anlmadım ?

• açıkcası bende tam anlamadım sanırım sehpa nın ortasındaki delikten ışık yanıyo ama anlamadım

neyse kasanın son videoları :D

• abi siz nesiniz böyle yav
  • Hocam gerçekten çok hoş olmuş fakat yuvarlak neon takmak yerine kasanın kenarlarına sese duyarlı düzlerden takarak daha hoş olabilirdi.Ama dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRay97

Hocam gerçekten çok hoş olmuş fakat yuvarlak neon takmak yerine kasanın kenarlarına sese duyarlı düzlerden takarak daha hoş olabilirdi.Ama dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz.

onu yapsaydım hepsi aynı tempoda yanardı fanın etrafında yuvarlak hoş görünür diye aldım bence güzel oldu
  • çok teknik çalışıp güzelbi kasa oluşturmuşsun
  • kasaya uymuş bayaa

• Benim neonlarda geldi haftasonu. Sistemime ekledim. Beklediğime değdi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.