Bildirim
Haf-X 942 Hafif Mod ve Sıvı Soğutma Projesi (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Takipteyim güzel gidiyor. -
Bu arada uzun resimli mesajları lütfen alıntılamayın konuyu yoruyor ve göz bozuyor. -
-
Kasamızın ters çevrilen egzos fanı için yandan artan toz filtresini kesip monte ediyoruz.
Ekran kartımız geliyor ve önce hava soğutmalı testlerden sonra montaj işlemlerine başlıyoruz.
Windforce soğutucusu çıktığında böyle bir görüntüyle karşılaşıyoruz ve normalde soğutmaya dahil olmayan vrm fazları dahil bileşenleri
ve ramleri heatsink ile korumaya alıyoruz.
Gpu bloğunu montajlıyoruz..
Ekran kartıyla işimiz bittikten sonra anakartın arkasına easy mount backplate mekanizmasını montajlıyoruz.
İlk montajdan sonra bir daha sök çıkar yapmaya gerek kalmıyor. Blok önden sökülebiliyor.
Ve cpu bloğumuzu işlemci üzerine montajlıyoruz.
Rezervuarımızı ışıklandırıyoruz
Montajımız tamamlandıktan ve sızdırmazlık testi tamamlandıktan sonra sistemi açıyoruz.
Kapak kapalı durumdayken sleeve'ler hariç sistemimiz son halini almaya başlıyor:
Kablo sleeve'leri tamamen bitmedi malesef, onlar da sisteme eklendiğinde tekrar fotoğraf atacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 25 Eylül 2012; 13:48:30 >
-
Hocam tebrikler, muazzam bir iş çıkmış ortaya -
-
Sleeve ler çok güzel olmuş üstad !
Güle güle kullanın :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu
Sleeve ler çok güzel olmuş üstad !
Güle güle kullanın :)
Teşekkürler dostum, atx sleeve'lerin büyük kısmında emrah(djemo) arkadaşımızın emeği var.
Arka kısımdan radyatördeki 8 adet fana giden kabloları da spiralle çevirerek derli toplu bir hale getirdim. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worms_ -- 28 Şubat 2013; 13:12:21 > -
güzel gidiyor başarılar dilerim.... -
Konuyu yeni görüyorum ama cidden, süper ötesi bir şey çıkmış ortaya -
Ohaaa nasıl oldu yaw bu kasa ben sıvı soğutma takmayı bile bilmiyorum Helal kardeş.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X