Merhabalar Mousu is icin 3d yazilimlarda kullanacagim. Oncesinde microsoftun sidewinderi yada benzeri oyuncu mouslari denedim ancak bunlar genelde oyuncular icin uretildiginden iri oluyorlar. Gun oluyor 18-20 saat kalkmamam gerekiyor is yetistirmek icin. Haliyle uzerinde en az 7-8 programlanabilir tusu olan ancak hafif, kucuk kablolu bir mous ariyorum. Razerlar alternatif olabilir gibi duruyorlar ancak sekillerden tahmin edemiyorum. Sizin deneyimlerinize ihtiyacim var?
bunun haricinde bir cok magaza sadece bir kaz razer alternatifi gorebiliyorum. Acaba istanbulda gidip deneyebilicegim cokca mouse alternatifi olan magazalar varmidir?
tesekkurler
Havit'in ufak bir oyun mousu var 2 tane yan tuşu var . 10 tl bir mebla.
quote:
Orijinalden alıntı: qoLdenRusH
Havit'in ufak bir oyun mousu var 2 tane yan tuşu var . 10 tl bir mebla.
+1, Gayet güzel bir mouse, fakat ufak değil. Benim elim büyük ve mouse elime gayet iyi oturuyor. Max. 2000 DPI, DPI ayar tuşu var.
tus sayisi yeterli degil ancak. Ozelikle scrollun saga sola basilan tipleri beni cok hizlandiriyor.
G700 Kullaniyorum cok memnunun mx de var ama o baygi hantal kaliyor
g700 teknik olarak harika ancak ilk bakista bana iri geldi? dedigim gibi su anda sidewinder x8 kullaniyorum ve bir sureden sonra bilegim cok yoruluyor.