Şimdi Ara

Hafif Remix için Kulaklık önerisi (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba uzun zamandır kulakiçi samsung s4 kulaklığı kullanıyorum gerek bilgisayarımda gerek telefonumda. ama artık bu kulakiçi yetmemeye başladı insan daha iyi sesler duymak istiyor. bass tiz felan konusunu anlamadığım için genel olarak dinlediğim bi kaç remix atacağım bunların yanında gündelik pop dinliyorum. öyle aşırı bi bass sevdam yoktur. bütcem 100- max 150

Link - 1
    Kink - 2
    Link - 3

Şimdiden Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: canbazoğlu

Herkese merhaba uzun zamandır kulakiçi samsung s4 kulaklığı kullanıyorum gerek bilgisayarımda gerek telefonumda. ama artık bu kulakiçi yetmemeye başladı insan daha iyi sesler duymak istiyor. bass tiz felan konusunu anlamadığım için genel olarak dinlediğim bi kaç remix atacağım bunların yanında gündelik pop dinliyorum. öyle aşırı bi bass sevdam yoktur. bütcem 100- max 150

Link - 1
    Kink - 2
    Link - 3

Şimdiden Teşekkürler

Kulakiçi, kafa üstü?

• travers kullanıcısına yanıt
    kulaküstü düşünüyorum . şuan aklımda sony xb400 var ama onun tizleri çok iyi değilmiş bass için diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbazoğlu

kulaküstü düşünüyorum . şuan aklımda sony xb400 var ama onun tizleri çok iyi değilmiş bass için diye biliyorum.

Zx600 bakın daha dengeli bir kulaklık. Xb serisi bass ağırlıklıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • travers kullanıcısına yanıt
    sizce üstteki müziklere göre xb600 mü daha iyi olur. bütçe olarak fiyatı benimkinin üstünde zira 190+ fiyatı var. sb400 110+ civarında
  • canbazoğlu C kullanıcısına yanıt
    120 - 130 Lira aralığında bulunuyor kulaklık. Sizin tarzınıza göre daha iyidir zx600. Xb400 bass ağırlıklı itz ve midleri zayıftır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çocuk için Kulaklık tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.