Şimdi Ara

Double-DIN Taktırdım Ama 'SSSSSSSS' Sesi Var Üstatlardan Yardım Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Focus 2 araca Navigold marka Double-DIN teyp taktırdım. Ses kalitesi, navigasyonu vs. herşey güzel.

Ancaaaak USB ve CD dinlerken arkada sürekli bir SSSSSS sesi var, şarkı çalarken anlaşılmıyor ama bir şarkıdan öbürüne geçerken ki bu SSSSSS sesi duyuluyor.

Volume 3-4'ten 30'a kadar sürekli bu ses duyuluyor. Ses tamamen kısıldığında SSSSS sesi de kayboluyor.

Bunun sebebi parazit mi cihaz şase mi yapıyor yoksa normal bir durum mu? Bu arada radyo dinlerken herhangi bir cızırtı sıkıntı yok. Sadece USB ve CD'den dinlerken yapıyor.

• Sistemde amfi var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

Sistemde amfi var mı?

Yok hocam. Sadece cihaz ve orijinal hoparlörler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazotşist kullanıcısına yanıt
    Hoparlörden araç çalışırken motor sesi geliyor mu? Gelmiyorsa topraklama doğru yapılmıştır. Eğer durum böyleyse ne yazık ki sorun ana ünitede. Tizleri biraz kısıp bir nebze tıslamayı azaltabilirsiniz ama sorunu kökten çözme şansınız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

Hoparlörden araç çalışırken motor sesi geliyor mu? Gelmiyorsa topraklama doğru yapılmıştır. Eğer durum böyleyse ne yazık ki sorun ana ünitede. Tizleri biraz kısıp bir nebze tıslamayı azaltabilirsiniz ama sorunu kökten çözme şansınız yok.

Araç çalışırken hoparlörden motor sesi gelmiyor. Araç çalışsa da çalışmasa da, USB ve CD çalarken arkada bir SSS sesi var ve bu ses şarkı çalarken anlaşılmıyor sadece biten şarkında yeni şarkıya geçerken ki aradaki sessizlikte duyuluyor. Tiz ayarlarıyla oynadım fark eden birşey olmadı. Bir de MUTE tuşuna bastığımızda bu SSS sesi tamamen kesiliyor.
    O halde ne yazıkki ana ünite. Ucuz sayılacak ana ünitemde benzer sorun vardı. Pioneer teyp alınca sorun ortadan kalktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    amfiden çıkan - kutbu şaseye bağladıysanız direkt akü ye bağlamayı deneyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: padilla

amfiden çıkan - kutbu şaseye bağladıysanız direkt akü ye bağlamayı deneyin

Hocam araçta anfi yok. Sadece ünite ve 4 hoparlör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.