Şimdi Ara

hafif ticari suruculeri neden bu kadar agresif? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gitarist308

Hocam bunu ozelestiri yaparak aciklayacagim.

Turlu turlu araca bindim bu zamana kadar BMWsinden tut Fiestasina Doblosuna kadar.

Konforlu ve modern aracta insan kendini huzurlu hissediyor, korna calinsa aldirmiyor, onune biri atlasa sinirlenmiyor sakin sakin gidiyor.

Rahatsiz araclarda (ozellikle ticari ve dizel) insan cok agresiflesiyor.

Bunun sebebi bence su:

Guzel aracta yol bitsin istemiyorsunuz, sakin ve zevkini alarak kullaniyorsunuz. Mutlu oldugunuz icin de hosgorulu oluyorsunuz.

Rahatsiz aracta yol bir an once bitsin ve ineyim istiyorsunuz ve cok agresif oluyorsunuz.

Yani biri sevdiginiz bir yemegi yemek, biri sadece doymak icin yemek gibi. Bence tamamen bilincaltiyla alakali ve psikolojik :)
    Katılıyorum kesinlikle eski 1.9 caddy ile yapışıp giderdim otobanda filan gittiği kadar şimdi c5 aldım 120 130 gidiyorum arabadan arabaya çok değişiyor bu

• Sosyal hayattaki ezikliklerinin trafige yansimasi. Yetersizliklerini agresiflikle kapatmaya calisiyorlar. Alinmaca gucenmece yok cogu boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstisnalar hariç kullandığı araçta kuruş parası olmayan hiç bir sürücünün umrunda değil trafik trafikteki insanlar kurallar.Ticari araçların iş dışında trafikte olmasına karşıyım ben olması gereken bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.