Şimdi Ara

Hafıza Kartı Biçimlendirilmiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce aldığım hafıza kartı biçimlendirilemiyo biçimlendirme ekranı gelio biçimlendirme başlmadan iptal oluyo sebebini bilen bu hatayla daha önce karşılasan var mı

• bilgisayara baglantı kur bilgisayardan dene biçimlendirmeyi.hafıza kartı surucusune sag tıkla biçimlendiri tıkla halletmen gerekir
  • ............

Edit: Peh Disk Yazmaya Karşı Korumalı Diyo Buna Düzeltmenin bi Yöntemi var mıdır bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismetcan -- 29 Ekim 2006; 18:31:29 >
  • halloldumu kardes
  • şifremi koymuştun???
  • YOk Şifre YOktu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismetcan -- 29 Ekim 2006; 18:35:16 >
  • ben olsam alırken biçimlendirirdim unutsaydın gider aldıgım yere adamın yanında denerdim olmazsa değiştirirdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SD HAFIZA KARTI FIRSATLARI
    10 yıl önce açıldı
    64 gb usb bellek biçimlendirme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sd kart ise tırnagı asagıya dogru cekmeyi denedin mi
  • microsd ise dogrudur kiliti var yan tarafta
  • Sd Card Ama O Tırnağıda Denedim Gene Olmadı
    Başka Bir Yöntem Varma Yazma Korumasını Kaldırmak için (Sabah Böyle Bi uYarı Yoktu şimdi noldu anlamadım)
  • yazmaya karşı korumalı diyor ise o kilit ile alakalı olması gerek kilidi aşagı yukarı dogru biraz sıkıca ittir eger olmaz ise kartın hasar gormus de olabilir
  • Şimdi Anlamadığım USB kablosuyla bi problem olmuyo ama kart okuyucumla böyle bi problem çııkıo aslında kart okuyucuda da problem yoktu az önce oldu anlamadım yaa
  • bendede böyle bi sorun var,kart yazmaya karşı korumalı diyor bişey yüklemeye çalışırken bilgisayara takılıyken öyle oluyor,bi kaçgündür bu sorun var acaba kartı biçimlendirsem sorun ortadan kalkarmı.
  • kalkmasi lazim bicimlendirince
  • noldu arkadas cozum bulabıldın mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.