cep telefonumun hafıza kartı kingston.guvenlik kodu vardı,ama uzun sure hafıza kartını kullunmayınca kodu unutmuşum.kartı acmak istediğimde şifreyi üst üste yanlış girince hafıza kartım artık hiç açılmaz oldu,yanında bi kilit resmi var,şimdi de şifre istıyor ama hala hatırlamıyorum,dosyalara zarar vermeden kurtarmanın bir yolu var mı.kingstonun teknık srvısıne ileti atamadım,içindeki dosyalar çok önemli.bilenler yardımcı olursa sevınirim.teşekkürler...
Dosya kurtarma yazılımlarını deneyebilirsiniz.
kesin işe yarayacak bir program adı verebilir misiniz?içindeki bilgiler kayıtlar çok önemli,emin olamıyorum hangi program tam geri getirir?
kartın içindeki klasörleri pcye aktarma şansınız var ise (file-settings-system) MMCSTORE dosyasını pcye aktarın bluetooth ile, sonra bunu notepad ile açın, şifre burada görünür olmalı.
şu an kartım hiç açılmıyor;telde galeriye giriyorum hafıza kartı resmi ve üzerinde kilit resmi var.aç diyorum;şifreyi girin diyor...
Netten yaptığım araştırmalara göre de şifre kırma programlarında kart son adımda biçimlendiriliyor;yani veriler de gidiyor...sadece bir forumda karşılaştığım smart launcher diye bir programın kurulumunun verileri silmeden kartı kurtarabileceğini yazmışlar ama bir kaç kişi kendi kartlarında denemiş ve başaramamış.Bu programla da kartımı kurtarmaya cesaret edemiyorum.emin değilim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme