Şimdi Ara

hafiza karti sifresini unuttum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar hafiza kartina koydugum sifreyi unuttum sifreyi kırmanin bi yolu varmi acaba

• pc de biçimle

yada 6630 telinde biçimle

format yanı
  • Şifreli bir kart biçimlendirilemez. Bunun için kesin olmamakla birlikte iki yol var. Birisi şifreyi hatırlamak, ötekide o karta hangi telefonda şifre koymuşssanız, telefon sistem dosyaları içinde kayıtlı olan şifreyi bulmak. Bunu bir program sayesinde bulabildiklerini iddia eden arkadaşlar olmuştu, ama bugune kadar ben şifreyi çözdüm diyeni duymadım. Serviste bu işlemi yaptırmaya kalksan, yada telefoncuda, kart parası kadar para ödemen gerekecek. Önemli bilgilerin yoksa, kart çöpe diyorum..
  • ben duymusdum 6630 kartı okuyup şifreyi yok etmiş arkadaş vardı

ama sim olarat unuutm
    ben denemedim sadece hatırladımı söledim
  • Bu doğruysa benimde işime yarar, çünkü o şekil kilitli bi kac kartım var :) Elime bir 6630 geçtiğinde denerim.

quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

ben duymusdum 6630 kartı okuyup şifreyi yok etmiş arkadaş vardı

ama sim olarat unuutm
    ben denemedim sadece hatırladımı söledim
  • ok denemesi bedava

şahsen kendim denemedim ama duydum bu forumda

6680 dede oluyomuş
  • beyler o programın kullandıgı dosya sistemın ıcınde bı dosya mesela sıfre koydugun zaman o dosya olusuyo ama sole bı olay var telefon kapatıldıgı zaman o dosya sılınıyo eger sıfre koyup unuttuktan sonra telefon sureklı acıksa pro ıse yarar yoksa format kesın cozum:D ama o da hafıza kartına bıseler yapıyo dıolardı ole yanı eger hafıza kartı dusuk mb da ıse at cope gıtsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.