Şimdi Ara

hafıza kartı sorunu..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar,az önce n79 olan telefonumda hafıza kartını ıkartıp takınca sorun verdi,bişey geldi fakat tam okumadım devam et'e bastım.sonra tekrar aynı sorunu verdi bi kaç defa kapatıp açtım telefonu sonuç olarak hafıza kartındakiler gitti..fakat hala hafıza kartında silinenler yer kaplıyor..silinmiş dosyalara tekrar ulaşma şansım nedir?teşekkürler şimdiden..

• karta herhangi bir işlem yapmayın daha.card recover programlarıyla verileri kurtarabilirsiniz ama burada öenmli olan kartın üzerine yazma silme işlemlerini yapmayın.
  • hocam bunu bilgisayara yükledim,dosyaları buldu da bu verileri nasıl tekrar telefonda eski hale getirebiliriz? mesajları,resimleri vs..ayrıca resimler açılmıyor pcde..teşekkürler yardım için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxmmkxxx -- 11 Ekim 2011; 19:05:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxmmkxxx

hocam bunu bilgisayara yükledim,dosyaları buldu da bu verileri nasıl tekrar telefonda eski hale getirebiliriz? mesajları,resimleri vs..ayrıca resimler açılmıyor pcde..teşekkürler yardım için..

şunu belirtmeliyim ki verileri kurtarmanın garantisi yok bu programlarda.Ama benim 1kez ihtiyacım oldu resimleri kurtardım ama videolar gitti.daha doğrusu videolar açılmadı ama mesela mp3leri bile kuratrmışdım.resimlerin bazıları ise bozuk kaldı.Yani mesela resmi açıyorsun yarısı görünüyor diğer yarısı gri...

şimdi sana gelirsek mesajlar telefon hafızasına kaydedilir eksra bi ayar yapmadıysan.Eğer yaptıysan da zaten mesajları getirmek baya zor.Resimleri ise kuratrılmış olması gerekiyor.full sürüm bir programın yok ise program dosyaları bulur ancak kurtarma işlemini başlatmaz.Pc açmıyor demenizden yola çıkarak böyle düşünüyorum.Full sürüm kullandığınızı ve dosyaları belli bi yere kaydettiğinizi varsayarsak ve buna rağmen açılmıyorsa üzgünüm ama bundan sonra işiniz çok zor.Kendi deneyimlerimden yola çıkarak konuşursam alternatif dosya kurtarma programlarını kullansanız dahi değişen bişey olmuyor.Eğer kartın içindekiler hayati öneme sahip ise belli bir ücret karşılığında dosya kurtarma merkezleri var.Google amca sanırım size yardımcı olur bu konuda.Ama ne derece etkili olur hiç bilemiyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.