Şimdi Ara

Hafiza karti sorunu. Lutfen bakin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi aksamlar herkese. benim bi sorunum var. telefonuma hafiza karti almistim, muzik dinleyebilmek için. telefonum Sony k750i. hafiza karti da sony memory stick duo. bugun son olarak card reader ile muzik attim dinlemek için, telefona taktigimda telefon karti okumuyordu. yani "hafiza karti takili degil" diyor.

ben bu sorunu nasil çozebilirim? telefoncuya gotursem yapilabilir mi? karti tam olarak taktigimdan eminim. hala ayni problem var. isin ilginci bilgisayar da okumuyor karti.

ne yapabilirim? yardimci olan arakdaslara tesekkurler simdiden.

• ?
  • beyler bi cevap verin lutfen, en azindan fikri olan soylesin.
  • Kartın bozulmuş gibi gözüküyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

Kartın bozulmuş gibi gözüküyor..

bunlar boyle 2 aya bir bozuluyor mu yani? telefoncu vs yapabilir mi yoksa yenisini mi almam lazim?
  • yav palyaço olduk, bi cevap verin
  • Hafıza kartin çakma sony olabilir..
  • kartı biçimlendirdinmi hiç. bilgisayar kartı okumuyor demissin ama goruyormu? egere goruyorsa biçimlendir.
  • hayir hic bicimlendirmedim. karti card reader'a, onu da usb çikisina takiyordum. Pc onu goruyordu giriyordum klasorleri atiyordum. boyleydi yani. simdi hic gormuyor ne pc ne telefon.

ayrica kart çakma degil. hayir bu kartlar 2-3 aya bi bozuluyorsa yenisini alacagim diyecegim de oyle degildir sanirim.
  • Çakmaysa 2 güne kalmaz bozulabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: firatdo

Hafıza kartin çakma sony olabilir..

Olabilir ötesinde, sanırım çakma sony. Hiç bir şey yapamazsın karta. At gitsin. Telefoncuya boşuna götürme. Sony'lerin orjinalinden çok orjinal olmayanı piyasada yaygın. Ben derim ki Sandisk markasını al. Başın ağrımaz. Sandisklerin çakmaları piyasada yok.
  • Beyler kart sahte degil.

Ayrica benim telefona sadece memory stick duo oluyor. Eger sandisk'in oyle urunu varsa alabilirim.

Yani bu artik ise yaramaz mi diyorsunuz? orjinal oldugundan eminim, niye boyle oldu anlayamadim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.