HAFIZA KARTIMA NE YAPTIYSAM ÇALIŞTIRAMADIM..TEL GÖRMÜO..BİLGİSAYAR GÖRÜYOR AMA BOZUK HAFIZA KARTI DİYOR.HAFIZA KARTIM ARTIK BİTİK Mİ??YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
bi format atmayı dene. hafıza kartı seçeneklerinden hafıza kartını biçimlendir de. buda işe yaramazsa aldığından beri öyleyse satın aldığın yere götür. faturası olmasada o kartların garantileri mevcut. değiştirirler.
arkadaşm bilgisayarda sanırım format atamaz ama telde bir format at olmazsa eğer telede format telle kart arasında bir uyuşmazlık olmuş aynı şey başıma geldi format çare dir ama hem tele hem karta bitti
beyler telefonda görmüo zaten...bilgisayardada zor görüo..ondada içine giremiyorum..kitlio bilgisayarı..ne yapcaıımı şaşırdım walla.yeni kart almadan son bi çare,olmuor yaa
Bilgisayar Üzerinden MMCMedic İle Format İçin :
Kart Okuyucunuz var ise (Card Reader&Writer) mmc kartınızı takmadan önce mmcmedic programını çalıştırın.
Daha sonra programdan kartınızın takılı olduğu sürücüyü seçin.
Son olarak kartınızın MB boyutunu yazın (32,64,128,256,512,1GB)
MmcMedic programı kartınızı okuduğu (gördüğü) zaman üzerindeki kart resmi yeşil renkli olup format işlemine hazır olacaktır.
laptopda takıyorum,dediğin gibi programıd çalıştırıyorum ama kart bozuk dior.sanırım çizildi bişey oldu..tam anlayamadım...elimde patladı galiba
son kararımız n şimdi??kartı çöpe mi atıyoruz...
quote:
Orjinalden alıntı: uRiiX
Teknik servislerdeki box larda açılır belki
quote:
Orjinalden alıntı: M@XWeLL
quote:
Orjinalden alıntı: uRiiX
Teknik servislerdeki box larda açılır belki
pardon anlayamadım
???
aynı şey bende deoldu dijital foto makinem vardı canon powershot a400 onla format attım düzeldi.hatta onla format atmadan önce telefoncuya bile götürdüm o bile bozulmuş dedi.öyle yani bi arkadasında varsa ondan temin etmeye çalış
1-HAFIZA KARTI TELEFONA UYGUNMU?
2-KENDİ TELEFONUNA UYGUN BAŞKA HAFIZA KARTI TAKTINMI?
3-BUNLARA BAKTIYSAN 1DEKİ OLMUŞSA TELEFONA UYGUN KART AL 2DEKİ OLMUŞSA TELEFONUN HAFIZA KARTI YERİ BOZULMUŞTUR BUNUN BAŞKA AÇIKLAMASI OLAMAZ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme