Şimdi Ara

hafta sonu 1e5 kuponum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardemir Karabük v Kayserispor 131 tahmin:2 oran:2.00
    Büyükşehir Bld. v Beşiktaş 335 tahmin:2 oran:1.60
    Catania v AC Milan 253 tahmin:2 oran:1.65

toplam oran 5.28

burda en telikeli maç kayserispor maçı gibi görünüyo ama karabükte emenike-cernat ikilisi oynamıcak kayseride zaten güçlüydü üstüne 2 de iyi trasfer yapıp cangelenin sakatlanmasıyla dusen ofans gucunu arttırdılar

beşiktaş maçı için türkiyedeki en güçlü kadro onlarda belki ama bütün maçları kazanıcak diyede bişi yok ben 2 diyorum ama üst daha mantıklı bir seçim olabilir

milan maçı ise bu sene büyük ölçüde şampiyon olucaklar ara transferde Urby Emanuelson-Mark van Bommel-Antonio Cassano geldi rahat 2 bitmesi gerekiyor son iki karşılaşmada berabere bitmiş 3 defa üst üste berabere kalıcaklarını sanmıyorum istatislik olarak da

son bir açıklama her nekadar kağıt üstünde banko maçlar gibi görünsede sonuç olarak 3 maçta deplasman takımı daplasmanında bankosu olmuyor bana göre bol şanslar

• Diğer 2 maç tamam da Milan maçından çekinmelisin.Milan kazansa bile çok zorlanır diyorum . 1-0 Çifte Şans daha iyi gider sanki. 1.69 oranı var.. Senin tercihin tabiki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Diğer 2 maç tamam da Milan maçından çekinmelisin.Milan kazansa bile çok zorlanır diyorum . 1-0 Çifte Şans daha iyi gider sanki. 1.69 oranı var.. Senin tercihin tabiki..

son deplasman maçında lecceyle berabere kaldı zaten birde aralarındaki son 2 maçta berabere bitmiş bu sefer yenerler bence ama çekinen varsa werder-bayern maçına 2 oynayabilir belkide milandan daha banko
    bunun yanına bide kurtarma kuponu yazin en iyisi bayern-2 bjk-üst kayseri-alt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRmert -- 28 Ocak 2011; 16:35:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.