Yani o kadar da boş vaktim yok. Sadece ana odağımı yazılıma vereceğim. Zaten şu an hocanın finalde soracağı konulara kadar hakimim. Türkçe'de son yazıyı yükledim. İngilizcede 1 essay kaldı. Diğer dersleri az çalışarak da halledebileceğimi gördüm. C'de iyice yazılım temellerine hakim olup yazın javaya geçmeyi düşünüyorum 2'nin 1'inde oop dersinde java göreceğiz. Kulüp mevzuları beni sarmadı, teknik kulüplerdeki kişiler hep npc gibi 2 muhabbet dönmüyor. Manita bulmak için gittiğim 1-2 kulüp vardı (sinema, edebiyat, psikoloji) güzel olanların da hep sevgilisi var diye saldım. |
Hafta sonum bile kalmadı AAAAA (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Son kısım pek de şey değil de bu arada cidden teknik bir şeyler görürsen bence katıl zaten backend yapacam diyorsun uygulama vs yaparsınız cv doldurmak için çok etkili olur öbür türlü sadece bölüm ve ortalama yazan cv pek hoş durmuyor.
Ya da tatilde bakıp da komple ama basit bir uygulama çıkarmayı deneyebilirsin, çünkü bunları yapan tanıdıklarım 1de 2de baya baya gerçek hayat projesi yapıp sunuyorlar bense hangi alanı seçeyim diye oradan oraya gidiyorum halen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 22 Kasım 2024; 21:25:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen sana biri alan konusunda yapmak istediğin bir projeyi düşün ona göre onu öğren demişti. Bunu ben birkaç sağlam kişiden de duydum.
bir de şirketler yaptığın projelere nice to have olarak bakıyor aman aman önemli değil onun yerine iş yapan bir ekipte çalışma deneyimi çok değerliymiş (burada kulüp projesinden bahsetmiyorum). Bir an önce staj bulmak lazım. Bakalım bulabilirsem bu yaz takılcam bir yerlerde.
-
Bunlar zaten staj bulabilmek için, yani ben sadece oop bilip başka hiçbir framework bilmezsem işteyken ne anlatacaklar bana, her türlü biraz ek bilgiyle gitmek lazım çünkü adam sana şu sistemi yazdıracak denettirecek, bilen adamın kafasında çözüm çoktan oluşacak bile. Bir de potansiyel bilmem kaç yüz rakibinin önüne geçmiş olursun.
Farklılık konusunda benim gittiğim alanlar cidden çok bambaşka şeylerdi o da biraz benden kaynaklanıyor ama backend için illa farklılıklar olur da temelde hepsi benzer işleyişte çalışıyor, bir login signup Page yazmaya baksan 50 tane frameworkte nasıl yapıldığını bulursun sana da artı olur.
Ben bayadır bakıyordum bunlara da henüz oturup adam akıllı bir uygulama çıkaracak zamanı bulamıyorum, tatilde ilk işim bu olur muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 22 Kasım 2024; 21:44:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X