Şimdi Ara

Hafta sonum bile kalmadı AAAAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.sınıf zor dediler neden bilmiyorum ama gittim sene başında ek bir şeye daha katıldım sonra yine gittim başka bir projeye katıldım şimdi PC başından kalkamıyorum bu ne ya içim şişti biri bitiyor öbürü başlıyor debug yapa yapa uykumda bile debug yapacam artık. Projelerin hadi biri şu an pasif desen öbürünü salmam mümkün değil çünkü baya ağır bir topmuş bunu da sonradan fark ettim, assignment desem niye bu kadar karmaşık yapılmış hiçbir anlam veremediğim bir şey millet assignmentın sonundaki bir problemi konuşuyor ben daha başını yapıyorum bu hafta da böyle geçecek gibi :(

Git mis gibi sana verilen dersleri kas boş zamanda da kendin bir şey öğren nereden aklıma girdiyse sürekli kulüp yarışma kulüp yarışma... Elde (githubda) ne var? Yok, sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 12 Kasım 2024; 1:6:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu ben açtım sandım

• Mezun olup kaliteli bir yerde çalışma zamanı bizim için geldi de geçmiyor mu 😶‍🌫️

• Benim neyime gidip tecrübesiz olduğum alanda bölüm projesi yapıyorum al uğraş şimdi bilmediğin şeylerle sanki bu hafta 3 vize + 1 bitmek bilmeyen assignmentın yokmuş gibi

İşin iyi sonuçlarını görüp zorluklarını göz ardı ederek bir hevesle her şeye atlayıp sonucu istediğim gibi bitmeyen 3. yılım bu. Aynı şey 3 kere yapılır mı ya dersin konu bensem yapılır işte. Ha CV doldurmak açısından çok yararı oldu ama hangi alana yönelsem o alana ısınamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 11 Kasım 2024; 0:3:21 >
  • Bu kadar emek... Umarım iyi maaşlara başlarsınız yoksa çekilecek çile değil.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

Bunlar tamamen gelecek kaygısının ve fazla düşünmenin sonuçları, forumda da 3 yıl geçti hep kaygılıydım, ya beni çok üst düzeye taşıyacak ya da her şeyi biraz bilip hiçbir şeyi tam bilmeyen bir özelliğe girecem

Ama şunu %100 anladım ki bir şeyler öğrenmek için illa kulüplere ihtiyaç falan yok. Bölüm projesi çok iyi sonuçları olabilir ama bilmediğim alan olunca da afallıyorum, bakalım ne olacak

• Maalesef benim de çok geç fark ettiğim bir gerçek varmış. Boş vaktin ne kadar çoksa o kadar geridesin. Lan ne işe yarayacak bu dediğin bir şey bile günü geldiğinde bir kapı, bir yol açabiliyor. Zihniniz her daim açık olsun hocam. En azından bir gün emeklerin karşılığını alma vakti gelince yüzünüz gülecek. Hafta sonum bile kalmadı AAAAA 

• Sabhankra0 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam böyle şeyler insanı motive ediyor, sizin de sınav konunuzu gördüm başarılar dilerim onun için de

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Basmaya devam.Hafta sonum bile kalmadı AAAAA 

• Pazar akşamı deadline var, pazartesi logic var ve ben halen 25 alıyorum beynim durdu cidden bu kadar zorlamaya gerek var mıydı

Hafta sonum bile kalmadı AAAAA 

• Lab sınavından 110 almışım

Ama bölüm dışı dersler çok zorluyor.

• Cryptix kullanıcısına yanıt

Konu neydi fibonacci yazdırma mıHafta sonum bile kalmadı AAAAA 

Aü gibi mi sizde 110 üzeriydi onların bir ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Kasım 2024; 16:4:2 >

belli bi konu yok problem veriyor ona uygun kod yazıyoruz. Pointerlara kadar işledik.

yok dersin hocası böyle yapmış, diğerleri böyle değil

• Cryptix kullanıcısına yanıt

Pointerlara 1 aydır etmediğim laf kalmadı o yüzden kolay gelsin

Bir de bunu sırf açıklaması 17 sayfa olan pdf ile ödev alınca daha da stres oluyor insan.

Pazar midterm var pointer ağırlıklı olacakmışHafta sonum bile kalmadı AAAAA 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.