Şimdi Ara

Hafta sonuna kadar almam gerekiyor acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aslında 10 gün önce aeg 77023 MOP almıştık ancal kliksa hala göndermedi ve şu anda stoklarımızda yok diyor muhtemelen iptal etmek zorunda kalacağım.Bulaşık makinamız artık hemen hiç çalışmıyor dolayısıyla hafta sonuna kadar almak durumundayım.

Bu arada kliksa hakkında hiç üşenmeden bir topik açacağım rezaletin önde gidenini yaşattılar bize ama öncelikle makina işini halletmem gerek.

Bosch sms58N08 mi yoksa electrolux ESF 6630 ROK mu?

Aeg 77023 ve elctlx esf 6630 sanırım muadil ürün aralarında çok az fark var diye biliyorum ancak ayrıntıyı tam olarak bilemiyorum.Sanırım aeg de fazladan bir kısa yıkama programı daha var..Alacağım yerde aeg yok dolayısıyla bu iki üründen birini seçeceğim.Fiyatlar hemen hemen aynı dolayısıyla fiyatı karşılaştırmaya dahil etmeyelim.Electrolux siyah renk ancak renk olayını da dahil etmeyelim renk farketmez ikisi de güzel ve mutfağımıza uyar.

Electrolux ve AEG yarım saatte 60 derece ile yıkama olması nedeniyle aslında ilk tercihimizdi ancak ancak kurutması bu süreye dahil olmadığı için bir anda bosch da listeye girdi..Tecrübeli ve bilgili arkadaşlar lütfen yardım hatta lütfen acil yardım.

• alternatif olarak forumda şu ara fiyat performans makinesi olan siemens bocsh üretimi profilo 6480 modeli var değerlendirmenizi öneririm
    46dB ses seviyesi, 30 ve 55dk hızlı programlar, PowerWash basınç artırma, HijyenPlus sıcaklık artırma, JetPlus program hızlandırma, BLDC değişken devirli motor, ısı alışveriş bloku, 3. sepet öne çıkan özellikleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.