Şimdi Ara

Haftabaşına kadar Gold olmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bayadır west hesabımda takılıyorum. Tr de gümüş liğinde bir hesabım var onu yeni haftaya kadar gold yapmak istiyorum. hafta içi max 3-4 oyun atabildiğim için 5 gün verdim süre olarak maç attığım günden sonra resimleri atarım. hadi şans dileyin şu lanet gümüş ten çıkmak kolay mı zor mu onu irdeliyeceğim.

• Tanrı seni gümüşlerin gazabından korusun
  • zorda kalırsan buradayım
  • Barkside kullanıcısına yanıt
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 23 Temmuz 2014; 11:14:14 >
  • kardeşim pre araniyor haftaya 30 olacagim smurfu 10 da 10 yapmak için ekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün işler hiç istediğim gibi gitmesi 2 win 3 lost un üzerine kardeşime normal gir dememe ragmen ranked girip 3 macı kaybetmiş olması işleri daha da zorlaştırdı. şuan liğ 3 puan sıfır bakalım bugün ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemissaaa

dün işler hiç istediğim gibi gitmesi 2 win 3 lost un üzerine kardeşime normal gir dememe ragmen ranked girip 3 macı kaybetmiş olması işleri daha da zorlaştırdı. şuan liğ 3 puan sıfır bakalım bugün ne olacak.

Udyr buildi kör edici

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buraketmen kullanıcısına yanıt
    kardeşime ısrarla normal oyna dememim sebebide o zaten. udyr için rünüm bile yok ap rün sayfam oldugu için amumu yada evelynn secmesi gerekirdi. az bişey udyr bilse tin taşından sonra yaban alevi çıkardı :D
  • yav he he benimde kuzenim yazdi bunu

• quote:

dün işler hiç istediğim gibi gitmesi 2 win 3 lost un üzerine kardeşime normal gir dememe ragmen ranked girip 3 macı kaybetmiş olması işleri daha da zorlaştırdı. şuan liğ 3 puan sıfır bakalım bugün ne olacak.

Lee Sin olaydımda görmeyeydim

• CrsTexas C kullanıcısına yanıt
    hadi ya bende küçük enişten yazdı sandım.
  • Vez IX kullanıcısına yanıt
    işler b.ka sardı farkındayım normal adam gelmez gibi şimdi daha kötüleri gelecek. ama dobra dobra her günü paylaşmam lazım kı seffaf olsun konu.
  • haftasonu tatile cıkacağım gold yalan oldu. anlayacağınız solo olarak gold olmak zormuş onu anladım. sürekli ezikler takımına attığı içinde lol.tr ye selamlarımı çakıyorum... iyi ki varsın WEST.
  • quote:

haftasonu tatile cıkacağım gold yalan oldu. anlayacağınız solo olarak gold olmak zormuş onu anladım. sürekli ezikler takımına attığı içinde lol.tr ye selamlarımı çakıyorum... iyi ki varsın WEST.

O kata lulu buildiyle gumus bile cok sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

quote:

haftasonu tatile cıkacağım gold yalan oldu. anlayacağınız solo olarak gold olmak zormuş onu anladım. sürekli ezikler takımına attığı içinde lol.tr ye selamlarımı çakıyorum... iyi ki varsın WEST.

sen mi karar vereceksin hangi ligde oynayacağımı? herkes hakettiği liğdedir sen rahat ol.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

quote:

sen mi karar vereceksin hangi ligde oynayacağımı? herkes hakettiği liğdedir sen rahat ol.

Senin mantiginla eloboost yaptiranlarda hakettigi yerde evet silver seni

• Ledulth kullanıcısına yanıt
    eloboost yaptırmadan goldu da gördüm merak etme. insanları eleştireceğine biraz yapıcı ol destek ver.
  • bayram molasından sonra kaldıgımız yerden devam bıraz ısler yoluna gırdı gıbı bu hafta gold uzak değil...
  • quote:

Evet arkadaşlar bayadır west hesabımda takılıyorum. Tr de gümüş liğinde bir hesabım var onu yeni haftaya kadar gold yapmak istiyorum. hafta içi max 3-4 oyun atabildiğim için 5 gün verdim süre olarak maç attığım günden sonra resimleri atarım. hadi şans dileyin şu lanet gümüş ten çıkmak kolay mı zor mu onu irdeliyeceğim.

Katarina ile plata kadar çıkarsın rahat ama RABADON çık oynu taşımak istiyorsan

• Westte lig nedir?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.