Şimdi Ara

Haftaiçinin zaferi (Sayısal içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu sene kazandım üniversiteyi Allah a şükür.. Çalışmayı beceremeyen birisiydim yani kimi arkadaşlar var dünyaya çalışmak için gönderilmişler belli adam sıkılmıyor zevk alıyor çalışmaktan ben ise hemen sıkılırdım ve hocalara soru sormazdım ki çözmezdim de .. lise 4 de sınava girdik mf3 66 bin olabildim ve aileyi ikna edip hafta içine kaldım. Dedim hatalarımı biliyorum daha iyi olacak daha güzel çalışırım hocalara soru sorarım düzenli felan filan derken yavaştan başladık geçen senenin bugünleri çok güzeldi ygs konu çalışıyoruz felan bakıyorum forumda ygs lys bitiren troll arkadaşlar dolaşıyor felan Neyse başladık dostlarımla evde ygs çalışmaya sonra dersane felan derken girdik temponun içine ama biliyorduk bu son şanstı bi sene daha kalamazdık ki bunun ayrı bi stresi vardı .. Günler geçiyor biz çalışıyoruz dersane sınavları başlıyor felan neyse özet geçeyim dersane sınavlarında ygsde hiç 400 ü göremedim 399 yaptığım oldu sadece (Sınav dersanesi millet kolay demesine rağmen) bir de manita vardı o başka şehirdeydi üniversite okuyor felan çok destek oldu sağolsun psikolojik olarak , neyse ygsye doğru sadece deneme çözüyoruz ki konu çalışmaktan çok daha zevkli . Ygsden önce hayallar kuruyoruz olm hani bi şey olsa da iyi bi sonuç alsak felan dalgasına Baktım ygsden önce kalkmış manita istanbuldan yanıma gelmiş sınav var yanında olayım diye o gazla girdim sınava kitapçıklar dağıtıldı optik kontrol felan adamlar konuşuyor adam kitapçıkları kontrol edin bile demeden sınav başladı dedi saati gelince bende bismillah dedim açtım Türkçenin hepsini işaretledim ki türkçeme güvenirim geçen sene de 34 net yapmıştım matematik den 4 boş bıraktım feni de boşsuz bıraktım ama sosyale kaldı 10 dakika .... Sen misin ben miyim lan kral dedim yapıştırdım sosyale okuyormuş gibi yapıyorum beyin algılıyor ile algılamıyor arasında bir hızda hoşuma gideni işaretliyorum 27 tane işaretledim . Sınavdan çıktım anam babamla konuştum baktım kim varsa arıyor sevgilimle bişeyler yedik o da soruyor felan sınav iyimi kötü mü bilmiyorum ama içinizde bi rahatlık oluyor gençler dedim oh be sonunda bitti felan bişeyler yedik manitayla soruları felan söyledim milletle konuştukça çıkıyor hatalar sanki senin sınavı izlemişler sırf senin hatalarını söylüyorlar moral bozulmuyor değil tabi neyse günler geçiyor bekliyoruz sınav açıklansın diye tabi forumda takılıyoruz bakıyoruz troller yine çalışıyor o ara dişçideydim zaten stresliyim dişçiden bi telefon geldi kanka kanka açıklanmış sınav la dedim kapat sonra ararım baktım manita arıyor açtım o da aynı açıklanmış .. dedim şimdi bakmayacağım bakınca söylerim dedim bu benden heyecanlı ver dedi id pw bakayım ben . Tamam dedim ama bana söyleme lütfen dedim .. Kapattı telefonu 5 dakika sonra aradı dedim niye arıyor of felan açtı dedi off giremiyorum sisteme felan bekle dedim sabret girersin felan kapattı yine . 5 dakika daha geçti aradı arkadaşları felan da var bunlar gülüyorlar felan söyleme dememe rağmen kaç bin olmuşsun biliyor musun söyleme dedim yapıştırdı 14 bin inanamadım tabi çünki yaptığım netler normalde yaptğığım netler gibi bir iki net üstü TR: 32.5 SOS: 15.75 MAT:31 FEN:31.25 bu netlerle hesapladığımda 30bin felan çıkıyorum sitelerde ben nereden bileyim böyle milletin çuvallayacağını ben orda bi sevindim felan ben millete söylemeden millet arıyor tebrik ederim kardeşim felan .. Eve giderken tek aklımda olan diğer 2 arkadaş ne yaptı felan acilen görüşmeliyim sonra ulaşıyorum birisi fena batmış diğeri de 35 bin olmuş ki bu arkadaş eskiden düz lise olan bi okuldan çıkma .. Sonra bi rahatlama geldi bana ama diyorum lysde de devam edince çok daha iyi olacak inşallah felan baktım lys konuları aşırı çok ve ben ygsden sonra baya zaman harcadım buraları kısa geçeceğim 2 sene sınav psikolojisi beni aşırı yıprattı halam diyor sen eski sen değilsin felan ..Zaten hayatta olmak istediğim bi meslek yoktu hepsi bana tırt geliyordu yapamazdım yani bir ömür parası güzel olsa da .. Dedim olm sen geçen sene FTR istemiyor muydun ,istiyordun . Git bi gör şu mesleği gittim hastaneye arkadaşımla bi bayan vardı özel hastanede hastası da vardı ikisiyle de konuştum kadın hem psikolojik olarak konuşarak , hem de bildiğiniz ftr işlerini yapıyor adam yıllar önce kaza geçirmiş vs vs .. Dedim bu mesleği yaparım işte hoşuma gitti ilk defa demiştim bunu .. Aile ile kavga manita ile kavga onunla kavga bununla kavga sadece 2 arkadaşım yanımda .. Tabi karar benim aileyi bi şekilde kandırıp şehir dışına abimin yanına gittim 2 ay takıldım orda arkadaşlarım sınava çalışırken ben keyf yaptım hatta 1 hafta aldım valizi çektim hatunun yanına 1 hafta öyle takıldık geri geldim samsuna sınava girdim öylesine battık felan başladı tercih kaygısı nereyi yazsam özel mi devlet mi istanbul mu izmir mi ... izmir olursa 9 eylül olacak istanbul olursa Medipol bilgi bunlardan biri olacak uzun uğraşlar sonucu yazdım 1 Medipol 2 9 eyl 3bilgi sınav sonucu açıklandı medipol .. bi rahatladım . Bazı arkadaşlar diyecek keşke çalışsaydın felan emin olun hiç pişman değilim o strese değer mi bilmiyorum ki zaten istediğim bi meslek :) Okuduğunuz için teşekkür ederim ALLAH HEPİNİZE YARDIM ETSİN CUMALARI KAÇIRMAYIN GENÇLER

• Özet :

" ...14 bin ...TR: 32.5 SOS: 15.75 MAT:31 FEN:31.25... "

Senin de bizim de hepimizin de cuması mübarek ola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum adam -- 28 Ağustos 2015; 11:06:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha özeti yok mu?
  • Adam lys netlerini vermemiş

Medipol kazanmış

Bunları ilâve etmedim daha yav

• Ders molasında iyi gitti valla sağol

• Hacı sene boyunca hiç lys çalışmadınmi

• Hiç çalışmadım yanlış anlayanlar var medipol ftrye ygs2 ile gittim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Milletin sevgilisi uniye geçince bırakır bunun ki ne güzel destek olmuş. Sen bu kızla evlen haci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş ne yazdin öyle. Tam akıcı giderken anlam bozuklugu yaparak mıçtın...
    Bence yazi yazarken oku da yaz. yoksa yazma.
    özet arkadaş beklediğinden iyi sonuç yapmış; 14 bin
  • Evlenmeyi isterdim ama ayrıldık dostum
  • Geçmişte dört ulus barış ve uyum içinde yaşıyordu. Sonra ateş ulusunun saygımasıyla her şey değişti. Yalnızca dört elementin ustası olan avatar onları durdurabilirdi.Ama dünyanın ona en çok ihtiyaç duyduğu anda ortadan kayboldu. Aradan yüzyıl geçti. Erkek kardeşim ve ben yeni avatarın Aang adlı bir hava bükücü olduğunu öğrendik. Hava bükmekteki yetenekleri olağanüstü olmasına rağmen birilerini kurtarmadan önce öğrenmesi gereken çok şey vardı. Yinede ben Aang in dünyayı kurtaracağına inanıyorum
  • ceginoguz C kullanıcısına yanıt
    Niye ayrıldınız ki kardeş

• budevirdenickbulmakzor kullanıcısına yanıt
    Sen incideki adam mısın lan yakaladım seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KLORJIT kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum özel bi nedeni yok devamlı sorun çıkıyordu ben istemedim ayrılmayı git isteyene sor
  • HAYIR BEN FEM TÜRKİYE 2.SİYİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.