-edb/sos1'e ocak-şubat gibi başlayın, daha erkenden başlamayın. aksi takdirde unutmayayım diye tekrar etmekten kafayı yiyor insan. -edb/sos1'de bu bilgi çıkmaz demeyin , çıkma potansiyeli olan şeylere bi göz atın sonra sınav anında o sorularla göz göze gelince pişman oluyor insan. -çalışmalarınızın %70i ayt mat ve geo ağırlıklı olsun her daim . Ayt mat ve geo hiçbir zaman üzmez , hakkınızı verir. -hedefiniz ilk 1000 gibi değilse 10k vb sıralamalar yeter diyorsanız tyt'yi +70-75 bandında tutup ayt'ye abanın. -her gün geometri çalışın , 10 20 soru olsa bile yapın bir şeyler.
ekstra tavsiye verenleri de ekleyebilirim yazıya akgungklptskn:geometriniz sıfırsa şimdiden çalışmaya başlayın. gidip ben ocakta geometriye başlıyım derseniz patlarsınız rasyonel glikoz:Tyt feni gözünüzde büyütmeyin vakit ayırıp calisin. En az 10+ net hedefiniz olsun wayze:Sos1 için çok fazla kitap çözmekten kaçının denemeler ile ilerleyip nokta atışı eksik tespit ederek yolunuza devam edin ( denemeleri illede satin alip cozmek zorunda degilsiniz youtubede yüzlerce deneme var derya deniz ben de durdur çöz yaparak ilerledim hiç deneme satın almadim) Çok az zaman bırakıp kısa zamanda güzel işler yapmaya çalısmayın ( yapma ihtimaliniz yüksek kağıt üzerinde ancak zaman azaldıkca stres olursunuz) Eğer youtube üzerinden dinleyecekseniz zaman varken kısa anlatımlardan kaçmak yerine düzgün eksiksiz anlatan birisinden bir kere dinleyin tam ögrenin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara parçası -- 9 Temmuz 2023; 19:26:18 > |
Bildirim