Şimdi Ara

YKS 2024 Eşit Ağırlıkçılar için Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -edb/sos1'e ocak-şubat gibi başlayın, daha erkenden başlamayın. aksi takdirde unutmayayım diye tekrar etmekten kafayı yiyor insan.

-edb/sos1'de bu bilgi çıkmaz demeyin , çıkma potansiyeli olan şeylere bi göz atın sonra sınav anında o sorularla göz göze gelince pişman oluyor insan.

-çalışmalarınızın %70i ayt mat ve geo ağırlıklı olsun her daim . Ayt mat ve geo hiçbir zaman üzmez , hakkınızı verir.

-hedefiniz ilk 1000 gibi değilse 10k vb sıralamalar yeter diyorsanız tyt'yi +70-75 bandında tutup ayt'ye abanın.

-her gün geometri çalışın , 10 20 soru olsa bile yapın bir şeyler.

ekstra tavsiye verenleri de ekleyebilirim yazıya

akgungklptskn:geometriniz sıfırsa şimdiden çalışmaya başlayın. gidip ben ocakta geometriye başlıyım derseniz patlarsınız

rasyonel glikoz:Tyt feni gözünüzde büyütmeyin vakit ayırıp calisin. En az 10+ net hedefiniz olsun

wayze:Sos1 için çok fazla kitap çözmekten kaçının denemeler ile ilerleyip nokta atışı eksik tespit ederek yolunuza devam edin

( denemeleri illede satin alip cozmek zorunda degilsiniz youtubede yüzlerce deneme var derya deniz ben de durdur çöz yaparak ilerledim hiç deneme satın almadim)

Çok az zaman bırakıp kısa zamanda güzel işler yapmaya çalısmayın ( yapma ihtimaliniz yüksek kağıt üzerinde ancak zaman azaldıkca stres olursunuz)

Eğer youtube üzerinden dinleyecekseniz zaman varken kısa anlatımlardan kaçmak yerine düzgün eksiksiz anlatan birisinden bir kere dinleyin tam ögrenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara parçası -- 9 Temmuz 2023; 19:26:18 >

• up

• edebiyata ocak şubat ayı gibi başlayın ama tarihten zor soru gelme olasılığı daha yüksek o yüzden aralık ayında yavaş yavaş çalışmaya başlamanız daha iyi olucaktır.
    geometriniz sıfırsa şimdiden çalışmaya başlayın. gidip ben ocakta geometriye başlıyım derseniz patlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C4D7E9EE -- 9 Temmuz 2023; 15:58:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebiyatta 6 günde 19 net yaptım başarı mı bilmem ama yine de söylemek istedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • faydalı konu up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

Ben geçen sene dümenden çalışıp 16 8 yapmıştım bu sene harbi çalıştım 14 9 yaptım bı terslik var bu işte

• Tyt feni gözünüzde büyütmeyin vakit ayırıp calisin. En az 10+ net hedefiniz olsun

• hocam edb 24 tarih 10 coğrafya 5 matematik 36

baya iyi ben hayvan gibi çalışıp 19 net yaptım saçma sapan hatalar yüzünden

• 2023 yks
    Tarih 9/1 & edebiyat 22/1/1 coğrafya 4/0/0

Sos1 için çok fazla kitap çözmekten kaçının denemeler ile ilerleyip nokta atışı eksik tespit ederek yolunuza devam edin
    ( denemeleri illede satin alip cozmek zorunda degilsiniz youtubede yüzlerce deneme var derya deniz ben de durdur çöz yaparak ilerledim hiç deneme satın almadim)

Çok az zaman bırakıp kısa zamanda güzel işler yapmaya çalısmayın ( yapma ihtimaliniz yüksek kağıt üzerinde ancak zaman azaldıkca stres olursunuz)

Eğer youtube üzerinden dinleyecekseniz zaman varken kısa anlatımlardan kaçmak yerine düzgün eksiksiz anlatan birisinden bir kere dinleyin tam ögrenin

• kara parçası kullanıcısına yanıt
    Benim de diğerleri kötü hocam edebiyat şansa çalıştığımız yerden geldi

fullenebilecek sınavda o kadar çalışıp 19 net yapmak çok koyuyor yaptığım yanlışlar o kadar basit ki , konu tekrarı yaparken zaten bunlar çıksa yaparım gözüyle bakıyordum sınavda patladık. Hiçbir zaman egonun köpeği olmayacaksın bunu anladım

Hukuk geliyor dimi hocam size

çok büyük ihtimal evet , hiç kontrol etmedim sınavdan sonra o yüzden her zaman kesin konuşamıyorum

Anladım hocam bana da 80-100K arası gelecek muhtemelen bakalım hayırlısı

olsun hocam ben 150kdan mezuna kalmıştım pişman değilim

İyi yapmışsınız hocam yine. 150kdan hukuka çekmek de çok iyi. Bir de mezun olunca ekstra stres falan kalmayan bilemez ben de bir şey diyemem o yüzden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.