Ortaöğretim kpss atanmisim la
Beyler İstanbul'da okuyorum İstanbul'a bı kuruma atanmisim temizlik görevlisi olarak merak ettigim beni başka bı pozisyona verirler mi masa başı falan ya da başka bişey çünkü odamı zor temizliyorum ag bide ders saatlerine göre çalışma saatimi ayarlarlar mi ne diyorsunuz bilgisi olan
İstanbul'da 5 6 k yeter mi
Yurt yemek fitness havuz hepsi bursluyum beleş 5 6 k yeter mi KYK ile birlikte 5 6 k btw
YEDİTEPE VAR Mİ BROLAR
Yedietepe elektronik ticaret girdim beler 8k ile burslu ybs ile çap yapicam var mı gelen yeditepe
Yeditepe'yi gezdim
Agalar önce Marmaraya sonra Yeditepeye gittim çıkarken Marmara ybs kesin yazarım diyordum ta ki yeditepe'yi görene kadar maalesef ybs burslu giremiyorum ama elektronik ticaret yazıp(9k) ybsyle çap yapicam çünkü okulun olanakları süper burslu girdiğim için yurt yemek havuz fitness hepsi beles
UÇUK DERSHANE FİYATLARI!!!!
Arkadaşım mezuna kalacak 60 k fiyat çekmişler kurumun eski öğrencisi olmasına rağmen son anda kurtulmuşuz yemin ediyorum
Marmara Almanca ybs kaçla kapatir
14799 la kapatmış benim sıralama 8.7k
EA kardeslerim toplansin
8k geldi beyler naptiniz
19 TEMMUZ LOBİSİ TOPLANSIN
19 temmuzda aciklanmazsa şişeye oturup foruma foto salmayan adam değildir RİSK budur
EA nasıl gelir
2019 dan kötü 22 den iyi 🤙🤙🤙
Marmara ybs
Dayı bu ybs ne güzel bölümmüş aklıma aşırı yattı Marmara kaça çeker sizce 2022 de 6800 le kapatmis
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 107
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.546 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet