Şimdi Ara

Marmara Almanca ybs kaçla kapatir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starface99 -- 20 Temmuz 2023; 13:54:46 >

• Gelmesi lazım bu sıralamaya ama emin de olamıyorum gelmezse saçma olur valla millet kafayı sıyırdı iyice
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Ya hocam böyle sistemin ben amnkoym ilk 10 k giriyorsun ODTÜ Boğaziçi gelmiyo şaka gibi

• starface99 kullanıcısına yanıt

2 sene sonra ytü econ işletme bile gelmicek gidişat öyle gösteriyor çok sıkıntı

hayır hocam çok zor marmara 4.5-5 iü 5-6 marmara alm 7 ile kpatıe

Az once aynisini ankara hukukta dusundum, daha ne yapak agam yuz takla mi atalim

• mrvolcann kullanıcısına yanıt

Yarı yarıya çeker diyorsun yani büyük iddia hani cekecegi banko da 8-9 gibi geldi bana almanca sonucta

malesef hocam tren 2020 de kalktı artık marmarada tekel oldu bile keşke yeni ünilerde de açılsa bölüm ing 5k iyimser bu arada 3500 gelse şaşırmam

Abarttin baya bro 5k olmaz ederi 9 k zaten sıralaması yüksek yari ywriya cekmez

• kara parçası kullanıcısına yanıt

Bizim sıralama aynıydı sanırım nereyi yazcan bro

37k'dan 3.5k nerdeyse 10x  ama dediğin gibi arada başka üni olmadıgı için ybs isteyenin yazacağı başka bi yer yok o bantta 

onlaedan biride benim ama iü kurtarıcı gibi gelfi hemde 30 kişi bakalım bi ankaraya gidim dönüm iü ile kararımı verivem grçen sene tanıtımuna gitmiştim beğenmiştim marmaradan önde yazarım orayı hatta maemarayı yazmıcam
    hocam hangisi için abarttım almancaysa olabilir 65 kişi alıyo ama diğerleri için haklıyım fazla iyimser bakmauın kötüye hazırlayın bence

kontenjanlar belli oldu mu bu sene hala 30 kişi mi marmara da az ingsi 40 kişi

aaa doğru ben geçen seneyi esas aldım değişebilir tsbiki hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrvolcann -- 20 Temmuz 2023; 14:39:26 >

Bro iü Fatih'te hiç yazasim gelmiyo

üni güzel hocam erasmus anlaşmalarına bak geçen sene gittiğimde mırın kırın ettiler yeni diye tahammül ettim gerçi ben tekrar bi bakıcam sorarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.