< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YTÜ,MARMARA,EGE CENG MYP YATAY GEÇİŞ
-
-
Marmaraya başvurdum. Geçen sene 3 kişi gelmiş myp ile 19 kişilik kontenjan boşta kalmış. O açıdan bakınca kesin gelir diyordum ama 600 kişi başvurmuş bu sene tüm bölümler toplam biraz fazla geldi bu sayı hiç belli olmaz
-
Yökatlasın geçen seneye göre paylaştığı veriler yanlış sanırım . Ben bu üçüne başvurdum fakat şöyle bi sıkıntı var istanbuldakileri daha çok istiyorum ama Marmara çok geç açıklıyor. Onu beklemek riskli olucak. Hepsinin ayrı tarih açıklaması çok büyük sorun yaratıyor. Kafam karıştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ytü kazanırsan git hocam bekleme marmarayı
-
Bi de doğru sonuca nasıl ulaşırım bilgin var mı ? Geçen sene kaç kişi girmiş marmara cenge
-
Tabi hocam ytü gelirse sorun yok zaten direkt kayıt yaptırıcam. Ytü gelmediği senaryo sıkıntıya giricek. Ya beklemeden Ege’ye kayıt yaptırıcam. Ya da riske giricem.
Maalesef geçen seneye ben de ulaşamadım :( hocam senin puan kaç ?
Her sınıfa farklı kontenjan yazmışlar o olayı anlamadım. İnş boşta kalmayız.
sıralama kaçtı sizin
-
504.1
-
2017’de girdim ben 16 K
2020 yksde ytü gelicek bi sıralam yapmışsanız myp ile marmara kesin gelir zaten o kadar da kişi çıkmaz. 22 kontenjanı var zaten en kötü senaryoda bile ilk 10 da olursunuz
-
O seneyi bilmiyorum hocam iyi araştırın. Bu mypdeki %30 kontenjanı her sınıf için ayrı ayrı mı açılıyo yoksa toplam %30 mu bilginiz var mı
-
Her yerde sordum bunu ama cevap alamadım. Yönetmelikte her sınıf için tarzı bişey yazıyordu.
600 kişi hepsi myp mi ortalama ile geçmeye çalışanlar dahil mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Myp + çap/yap yazıyor ama çok anlamadım çap/yap'ta kaç kişi var
-
nereden baktınız hocam, 600 kişinin başvurduğuna ?
-
Bugün yatay geçiş için yapılan ingilizce sınavının listesi açıklandı orada 600 küsür kişi vardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X