Yurt yemek fitness havuz hepsi bursluyum beleş 5 6 k yeter mi KYK ile birlikte 5 6 k btw < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yurt yemek fitness havuz hepsi bursluyum beleş 5 6 k yeter mi KYK ile birlikte 5 6 k btw < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olm yurt yemek fitness ve havuzu halledince para harcicak ne kalıyo
Gezme tozmaya yeter 5 6 |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 31 Ağustos 2023; 14:34:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yemek nası halloluyo lan. yemekhane bursu desem spor yapıyosun yeter mi |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yemek de beleş kanka o yüzden yazdım yeditepemmmnn < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fazla da kalır ag bence tek gezcem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rahat yeter. Her gece fakülte terasa git |
Kız düşürmek çok kolay mı orda sonraki aşamaya geçmek falan hiç club falan gitmedigim için bı fikrim yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aç kalırsın yazmaya geldim ama her şey dahilmiş. Yeter, hatta çok abartmamak kaydıyla starbucks/bar vs takılabilirsin, birikim yapabilirsin. , |
yakışıklıysan kolay çünkü yakışıklı tek bir insan evladı yok fakülte terasta. kız arkadaşlarım yiyişmeye gidiyor yiyişmeden dönüyor herkes at hırsızı tipli. sen de öyleysen hiç gitme bile alkol parana yazık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boy 188 her zaman kızlarla konusabilen bı tiptim ort üstü tipim var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |