|
Haftalık Dizi Önerisi 02: Good Omens
-
-
Çerezlik güzel bir diziydi, David Tennant ve Michael Sheen'in uyumu çok iyi. Ben de bu iki ismin pandemi sürecinde evlerinden çektikleri Staged dizisini önermek isterim. Yapımcı arkadaşları ile beraber Zoom üzerinden bir tiyatro oyununun provasını yapmaya çalışıyorlar. Good Omens'teki karakterlerinin samimiyetini gerçeğe de taşımışlar diyebilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fransız bayrağı yerine Rus bayrağı yakan gerizekalılar gibiymiş bunlar hahahaushah
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şu diziyi 6 kere bitirdim çok güzel diziydi ben beğendim ??????
-
ne alaka ?quote:
Orijinalden alıntı: 435
Fransız bayrağı yerine Rus bayrağı yakan gerizekalılar gibiymiş bunlar hahahaushah
bu kadroyla daha kötü bir dizi yapılamazdı, yarıda bıraktığım ender mini dizilerden
-
Bir zahmet metni okursan anlarsın alakayı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hangi metni? hangi cümle ?quote:
Bir zahmet metni okursan anlarsın alakayı.
Yahu Amazon yerine netflixe göndermişler imzaları neyse önemli bir şey de değil. -
Şu dini eleştiren, alay eden, aşağılayan insanlar acaba aynaya bakıp kendilerini ne zaman eleştirmeye başlayacak?
"Küçük dağları ben mi yarattım acaba lan gerçekten?, herşeyi de bilmeyeyim lan, azıcık da bilmediğim şeyler olsun olayın doğası gereği" ne zaman diyecekler?
Sen inanmıyorsun, ben inanıyorum. Eee? Sonuç?
Senin mi benim mi başımız göğe erdi, en azından dünya hayatında?
Uç noktaları,fanatizmi boşverin. Kimseye faydası yok zaten bunun.
Adı üstüne metafizik. Yani fiziğin ötesinde birşey söz konusu olan. İlla bilimle açıklaman gerekmiyor herşeyi.
Bu şekilde bilimi dogma haline getiriyorsun, farkında değilsin kibirinden, egonun büyüklüğünden.
Neyse çok konuşulur..
-
tamam şimdi anlaşıldı.quote:
Yahu Amazon yerine netflixe göndermişler imzaları neyse önemli bir şey de değil.
dizinin konusuyla ilgili bir eleştiri sanmıştım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X