|
Haftalık Dizi Önerisi 16: Firefly
-
-
benimde önerim under the dome
-
Dizinin izleme sırası FOX un sırayla verdiği şekilde değil. Kronolojik olarak sıralama şu şekilde;
The proper chronological episode order is as follows: "Serenity", "The Train Job", "Bushwhacked", "Shindig", "Safe", "Our Mrs. Reynolds", "Jaynestown", "Out of Gas", "Ariel", "War Stories", "Trash", "The Message", "Heart of Gold", and "Objects in Space".
-
Sonunda değer bir dizi! Kaç kere izledim hatırlamıyorum!
-
summer glau sayesinde keşfettiğim, dizi çok güzel tavsiye ederim
-
Ne Firefly ne de Under The Dome güzel diziler değil. Eğer tek sezonluk dizi önerilecekse Siberia oldukça ilginç bir dizi.
-
sen git narcos izle! aşağılık yaratıklara kahraman diye tap!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mion
sen git narcos izle! aşağılık yaratıklara kahraman diye tap!Siz başka bir diziyle karıştırdınız galiba önerdiğim diziyi !
-
Gina torres . Bazi kadinlar yaslandikca daha da guzellesiyor. -
wandavision da tek sezon çerezlik izlenir 1 pazar günü tavsiye
-
O film serenity galiba
-
quote:
Orijinalden alıntı: profeccoSiz başka bir diziyle karıştırdınız galiba önerdiğim diziyi !
Alıntıları GösterKeşke iptal edilmeseydi, güzel bir diziydi. Lost + Survivor karışımı değişik bir dizi.
Hatta yanlış hatırlamıyorsam diziyle ilgili resmi bir iptal kararı yoktu ama 2. sezonuna onay da verilmemişti, öyle arafta kalmıştı.
Bu arada Firefly güzel dizidir, ben de tavsiye ederim bilim kurgu severlere. Sırf oyuncu kadrosu için bile izlenir. Adam Baldwin ve tabii ki Morena Baccarin, Jewel Staite ve Summer Glau için
Bir üstteki mesaja ithafen; Evet bu dizinin finali Serenity filmi ile yapıldı. Diziyi izledikten sonra filmi de izlemeyi unutmayın, bazı yerler film ile netliğe kavuştu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 21 Mart 2021; 1:11:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X