|
?? Haftalık Dizi Önerisi 17: High Score
-
-
Dizi değil ki belgeselmiş.Oyunları seviyorum,geçmişlerini hep merak etmişimdir,benim için iyi bir deneyim olacak,teşekkürler.
-
izlenecekler listemize alalım konu sardı
-
Nereden izlenebileceği bile söylenmiş. Başımıza taş yağacak. Ha dizi Netflix'te olmasa "Alın size dizi, nereden izlerseniz izleyin." oluyor genelde. -
netfilixte aylar önce izledim diye hatırlıyorum
-
Böyle bir yapıma da eşcinsellik unsuru koymazsın be abi! Hayır hayır, kesinlikle eşcinsel düşmanı birisi değilim. Aksine saygı da duyuyorum. Ama böyle bir yapıma da eşcinsellik unsuru koymak da, ne bileyim tuhaf.. Eşcinsellik unsurunun hangi bölümde olduğunu söylemiyim, kendiniz izleyin bulun:)
Bu arada, High Score gerçekten harika bi belgesel.. İzlerken resmen eskilere dönüyorsunuz. Dilerim yeni sezonu da gelir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yusufirBöyle bir yapıma da eşcinsellik unsuru koymazsın be abi! Hayır hayır, kesinlikle eşcinsel düşmanı birisi değilim. Aksine saygı da duyuyorum. Ama böyle bir yapıma da eşcinsellik unsuru koymak da, ne bileyim tuhaf.. Eşcinsellik unsurunun hangi bölümde olduğunu söylemiyim, kendiniz izleyin bulun:)
Bu arada, High Score gerçekten harika bi belgesel.. İzlerken resmen eskilere dönüyorsunuz. Dilerim yeni sezonu da gelir.
bin tane oyun var bin tane konu var 6 bölümlük dizinin neredeyse 1 bölümü lgbt üzerine
3.bölüm bıraktım diziyi, adamlar sırf lgbt mevzuları için dizi yapıyorlar durum tam olarak buna dönmüş durumda
-
quote:
Orijinalden alıntı: WINTER IS COMINGbin tane oyun var bin tane konu var 6 bölümlük dizinin neredeyse 1 bölümü lgbt üzerine
3.bölüm bıraktım diziyi, adamlar sırf lgbt mevzuları için dizi yapıyorlar durum tam olarak buna dönmüş durumda
Alıntıları GösterNetflix'in olayı bu zaten.. İçinde LGBT unsuru bulunmayan içeriği neredeyse yok gibi.. Hemen hemen her içeriğinde bi LGBT unsuru mevcut..
-
Netflixin belgeselleri keyifli oluyor izlenilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X