|
Haftalık Film Önerisi 04: Asabiyim Ben
-
-
Film uzun zamandır izleme listemdeydi ancak farklı farklı hikayeler içermesi sebebiyle izleme işini hep ertelemiştim. Konuyu görünce madem öyle izleyeyim dedim. Gerçekten de sağlam bir yapım olmuş. Çok çabuk bitti, su gibi geçti. Kısa filmlerin -bazıları biraz zayıf kalsa da- her biri birbirinden harikaydı. Özellikle de 3. kısa film tam anlamıyla "Aha Türkiye!" dedirtti. İçinde hamile kadın bulunan arabaya saldıran baklavacı geldi aklıma, bence gram fark yoktu. Aslında bu topraklarda olan ve olması muhtemel bazı gerçeklikleri -ilk film hariç o olasılığı denk getirmek abartı- kısa filmlere dökmüşler. Hani gazetelerde gördüğümüz 3. sayfa haberleri olur ya, heh işte onlar film olmuş. Zaman zaman içimin yağlarının eridiğini zaman zaman tam olara tatmin edemese de "Ruh hastası nedir?", "Nasıl katil ve ruh hastası olunur?" temalı bu yapımı çok beğendim. Müziği de hiç fena olmamış bu arada, dinleyecek bir şey çıktı.
-
Notlarıma alacağım,diğer film önerilerinize de göz atacağım.
-
Bu film aşırı güzel herkese tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X