Binho herkes 3 geldi, ve hem çok sıradan hem de hiç değil aslında, ortaklara dikkat. https://halkarz.com/1000-yatirimlar-holding-a-s/ |
Haftalık Halka Arzlar (4. sayfa)
-
-
160 talep nedir :)
-
2000 istemiştim 3 tane geldi. ağıza bir lolipop şekeri gibi oldu.
-
Ekos'a 29 lot girdim, 19 lot geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kaç kişiye göre kaç lot verme olasılığı var diye baktım 24 uygun gibiydi ama son dönemde bir çok hisseye başvuranların sayısını düşünce 21 istemiştim 19 lot verdi.
-
garanti bankası parayı geri yatırdı tekrar cekecek galiba 20 si yazıyor ekos icin konusuyorum
-
Arz olduğu günlerde Tureks hissesi tavan 10 görür diyenler var demişti bir arkadaş. Ama onu diyenler belli ki sallamışlar bugüne - ile başladı
-
Halkaarz'dan en az katılım oranına bakıp giriyorum ben.
Agrot'tan 75 adet geldi bana.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kaç site 69 verdi diye haber geçmiş ama hatalı haber geçmişler demek ki. Ben kaç verdi en fazla diye baktım Hürriyet ortalama 69 diye haber geçmişte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 20 Kasım 2023; 16:48:15 > -
evet arkadaşlar nur topu gibi 3 halka arzımız doğmak üzeredir.
yeni bir halka arz haftası, yeni bir heyecan, yeni bir sürünceme, hepimize hayırlı olsun şimdiden.
-
Bu haftakiler hepsinde 3.3 milyonluk alın yapmanızı öneririm.
—————
Üsttekiler geçen hafta girenler çok sağlam gidiyorlar satan az böyle tutmaya decam ederse millet uçarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Halka Arz olacak bir Beton Firması filan olsaydı güzel olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nazar değmesin son dönemde halka arz olan firmalar içerisinde en iyi getiriyi Beton Firmalarından biri gerçekleştiriyor o sebeple dedim
-
Son mesajımı yazmaz olaydım. Nazar değdi
-
Agrot ve binhoya yarın tavandan satış emri verdim yarın olmasa da cumaya tavanı bozarlar bence ytd.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şeker Yatırım için 16 adet
Çates için 7 adet
Batı Ege için 70 adet
Talep ettim.
-
Ben de şimdi çates kaç girelim diye soracaktım.
Begyo 80
Çates 15
Skymd 30
girdim.
-
investing.com türkiyeCATES, SKYMD, BEGYO halka arzları talep topluyor Yazar Halka Arzhttps://m.tr.investing.com/news/stock-market-news/cates-skymd-begyo-halka-arzlar-talep-topluyor-2613743
Bazı bankalarda yok bazı halka arzlar neden?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X